Χαμός στη Super Κατερίνα: «Πάψε! Θα σεβαστώ τον εαυτό μου και δεν θα απαντήσω... Άκουσα ατάκα»
Media

Χαμός στη Super Κατερίνα: «Πάψε! Θα σεβαστώ τον εαυτό μου και δεν θα απαντήσω... Άκουσα ατάκα»

Super Κατερίνα: Ένταση προκλήθηκε σήμερα 23/1 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μετά την προβολή της ανάρτησης που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, θέλησε να πάρει το μέρος του Γιώργου Νταλάρα, και έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση κατά των δημοσιογράφων, χθες 22/1.

«Πόσο πολύ λείπει ο Τζίμης Πανούσης», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει κι εκείνος το σχόλιό του σχετικά με το θέμα και ακούστηκε μια ατάκα στον αέρα, από το πάνελ, την ώρα που μιλούσε που δεν του άρεσε καθόλου και τον έκανε έξω φρενών. Δεν κατάφερε να κρύψει τον θυμό του και άρχισε να ρίχνει βλέμματα... κοφτερά!

ntalaras.jpg

«Μπορώ να πω κάτι για τον Πετράκο; Άκουσα ατάκα και κοιτάω εκεί που πρέπει. Επειδή την άκουσα την ατάκα θα σεβαστώ την εκπομπή και τον εαυτό μου και δεν θα απαντήσω», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε αναφερόμενος στον Γιάννη Πουλόπουλο που του είπε ότι δεν ειπώθηκε κάτι:

«Πάψε εσύ, άκουσα μια ατάκα. Θα σεβαστώ τον εαυτό μου και την εκπομπή, όχι το πάνελ και δεν θα απαντήσω...».

Όπως ακούστηκε λοιπόν στον αέρα και μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, είπε την ατάκα «Να κάνεις ρεπό» όσο μιλούσε εκείνος και φαίνεται πως ήταν αυτό που τον εξόργισε.

Αμέσως μετά, τόσο ο Γιάννης Πουλόπουλος όσο και η Κατερίνα Καινούργιου του είπαν ότι δεν άκουσαν τίποτα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved