Βασίλης Καϊλας: Η συγκίνησή του για τον Νίκο Ξανθόπουλο: «Μου στάθηκε σαν πατέρας»
Media

Βασίλης Καϊλας: Η συγκίνησή του για τον Νίκο Ξανθόπουλο: «Μου στάθηκε σαν πατέρας»

Ένας χρόνος από το φευγιό του Νίκου Ξανθόπουλου συμπληρώθηκε με την οικογένεια να τιμά τη μνήμη του με ένα μουσικό μνημόσυνο με την οικογένειά του, τους παλιούς συνεργάτες και τους φίλους του να δίνουν το «παρών».

Ανάμεσά τους και ο άλλοτε συμπρωταγωνιστής του –σε νεαρή ηλικία- Βασίλης Καϊλας. Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, για τον Νίκο Ξανθόπουλο με συγκίνηση.

kailas-(2).jpg

«Ήταν ο κινηματογραφικός μου πατέρας. Μου στάθηκε σαν πατέρας. Πριν από αρκετό καιρό έκανα μία παρουσίαση ενός λευκώματος για τα 30 χρόνια του κινηματογράφου. Πήγα μία ώρα νωρίτερα και κάθισα σε ένα παγκάκι και ακούω μία φωνή και μου λέει “τι κάνεις γιε μου;”. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο…», είπε για να καταλήξει:

kailas-(4).jpg

«Ήταν άρρωστος και ήρθε για να με δει και να πάρει το βιβλίο μου. Τα τελευταία χρόνια παρόλο που μέναμε κοντά δεν είχαμε επαφή και δεν είχαμε από δικής μου πλευράς γιατί δεν ήθελα να τον ενοχλώ να του θυμίζω πράγματα γιατί έκανα πολλές ταινίες με τον Νίκο. Ήθελα να είναι καλά. Στην κηδεία δεν πήγα γιατί δεν τα μπορώ αυτά… Θα του έλεγα ευχαριστώ».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved