«Είσαι η καλύτερη»: Η σαγηνευτική εμφάνιση της Ευγενίας Σαμαρά στο «Switch» & η αντίδραση του κοινού
Media

«Είσαι η καλύτερη»: Η σαγηνευτική εμφάνιση της Ευγενίας Σαμαρά στο «Switch» & η αντίδραση του κοινού

Η Ευγενία Σαμαρά γι’ άλλη μία φορά κατάφερε να μας κάνει να τη λατρέψουμε. Αυτή είναι η λαμπερή εμφάνισή της που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και κατάφερε να αποσπάσει τα κομπλιμέντα του κοινού του «Switch».

Η όμορφη Ευγενία Σαμαρά μας συστήθηκε μέσα από την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα» και από τότε έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία ως ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια αλλά και influencer.

Η 36χρονη ηθοποιός – παρουσιάστρια πάντα κεντρίζει το ενδιαφέρον μας με τις λαμπερές εμφανίσεις της, τόσο στο πλατό της εκπομπής της «Switch», όσο και στις προσωπικές της εξόδους.

Αποτελεί fashion icon και λατρεύουμε να τη βλέπουμε σε κάθε πτυχή της ζωή της, με το λαμπερό της χαμόγελο και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Το «Switch» και τα κομπλιμέντα του κοινού

Τώρα, η Ευγενία Σαμαρά, αμέσως μετά τον ρόλο της στον Σασμό, στράφηκε προς τον κόσμο του «Switch».

Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα.

Μαζί με την Ευγενία παίζουν, γνωρίζονται, αποκτούν οικειότητα, γίνονται φίλοι και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους, γι' αυτό και την αγαπούν τόσο πολύ.

Πρόσφατα μάλιστα, όταν η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό για το ξεκίνημα του επεισοδίου φορώντας ένα πράσινο σετ από ένα τοπάκι και ένα ασορτί παντελόνι, το κοινό ξεκίνησε να την χειροκροτεί με κάποιον να της φωνάζει «είσαι η καλύτερη».

Εκείνη από την πλευρά της απάντησε με αυτοπεποίθηση: «είμαι η καλύτερη, το ξέρω».

Δείτε εδώ το βίντεο με το κοινό που εκθειάζει την Ευγενία Σαμαρά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved