Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι του
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι του

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του Alpha. 

Ο Μηνάς έχει δώσει δεύτερα κλειδιά του σπιτιού του στη Ζουζού για... ώρα ανάγκης. Ωστόσο, η γυναίκα αποφασίζει να τα χρησιμοποιήσει και αυτή η πρώτη απόπειρα φέρνει νέα προβλήματα.

Maria-Katsandrh-Antwnhs-Antwnioy.jpg

Στη Θεσσαλονίκη, ο Μπάμπης πηγαίνει στη σχολή προπόνησης, αλλά δεν γράφει καλά στο τεστ και απογοητεύεται. Την ίδια ώρα, η Ζωή κρατάει μούτρα στον Φάνη κι εκείνος πάνω στην απελπισία του διεκδικεί το δωμάτιό της... Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψή στο σπίτι του από τη μητέρα του, την Ελπινίκη, η οποία φτάνει εκεί απρόσκλητα, θέλοντας να τον πείσει να γυρίσει πίσω στον Πύργο για έναν πολύ σημαντικό λόγο, και τα καταφέρνει.

Spyros-Tsekoyras-Anna-Koytsaftikh.jpg

Οι μέρες κυλούν γρήγορα και ο Μηνάς μετανιώνει για την απόφασή του να δώσει κλειδί του σπιτιού του στη Ζουζού. Όμως ο Βαγγέλης καταστρώνει τα δικά του σχέδια με σκοπό να αποδείξει στον ξάδελφο του ότι κάνει λάθος. Στην Αθήνα, ο Φάνης έχει ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο γυμναστήριο και έτσι η Ζωή αναγκάζεται να τον φροντίσει. Το αποτέλεσμα είναι οι δύο νέοι να ηρεμήσουν και να έρθουν πιο κοντά... Παράλληλα, ο Μπάμπης τσακώνεται στην προπόνηση με τη μοναδική γυναίκα συμμαθήτριά του και η Ξένια κάνει τα πάντα για να συμφιλιωθούν. Ωστόσο, μία εξέλιξη ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Mhn-arxizeis-th-moyrmoyra..jpg

Ο Ηλίας, τώρα, επιστρέφει στην Άρτα από τον Πύργο, όπου πήγε για να πάρει το έγγραφο του διαζυγίου του από την Καίτη, κρατώντας το επίμαχο χαρτί στα χέρια του. Όμως η Τούλα πιστεύει ότι ο άντρας θα μείνει εκεί και ότι θα τον χάσει. Έτσι, στενοχωριέται πολύ. Τότε ο Ηλίας επιλέγει να μην της πει λέξη για το διαζύγιο προκειμένου να την τσεκάρει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved