Σωτήρης Τσαφούλιας: «Οι δημοσιογράφοι λερώνουν καθετί όμορφο»-Τι είπε για το ξέσπασμα Νταλάρα-Βλάχου
Media

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Οι δημοσιογράφοι λερώνουν καθετί όμορφο»-Τι είπε για το ξέσπασμα Νταλάρα-Βλάχου

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την επικαιρότητα, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Πάνο Βλάχο, για τη στάση που κρατά στη ζωή του, καθώς και για τα επαγγελματικά του σχέδια. 

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης αναφέρθηκε σε σχετική ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν και απευθύνονται στους ανθρώπους του θεάματος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Γιώργο Νταλάρα, καθώς και στο περιστατικό στην πρεμιέρα της νέας σειράς «17 Κλωστές» που έχει σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος. Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υποστήριξε πως οι «οι δημοσιογράφοι λερώνουν καθετί όμορφο».

«Να μιλήσουμε για το περιστατικό με τον Πάνο Βλάχο για να τελειώνουμε. Υπήρχε άνθρωπος σε πάνελ που μετά τη δήλωσή του είπε ότι έπρεπε οι δημοσιογράφοι να κατεβάσουν τις κάμερες και να αγνοήσουν τη σειρά. Όταν άκουσα τη δήλωση είπα «Γίναμε». Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, ούτε να σταθώ γιατί από την άλλη ήταν μια βραδιά με 1000 άτομα, εγώ μπαίνω μέσα ήταν και οι γονείς μου που είχα να τους δω ενάμιση μήνα, με περίμενε κόσμος. Ήρθαν τα παιδιά και μου λένε αν δεν έρθεις σε πέντε λεπτά, θα φύγουμε γιατί έχουμε να πάμε και αλλού. Και λέω «παιδιά αν δεν είμαστε τόσο σημαντικοί και έχετε κάτι σημαντικότερο, επειδή μόλις μπήκα, πηγαίντε αλλού».

vlaxos-exintaveloni-(10).jpg

«Οι καλλιτέχνες, αν έρθετε στις πρόβες, θα δείτε ανθρώπους που επί 12-13 ώρες να παίζουν στα κόκκινα με το νευρικό τους σύστημα για να ενσαρκώσουν κάτι. Είναι πολύ ευαίσθητα πλάσματα. Η πρώτη ερώτηση ήταν για τον ρόλο και τη σειρά, είναι πάρα πολύ προσβλητικό. Και πες ότι είναι για τον κόσμο, δεν είναι ότι «εμείς δεν σας βλέπουμε μπροστά μας, απλά γεμίζουμε ένα πρόγραμμα». Ο Πάνος ή ο Νταλάρας μάλλον δεν τα είπαν αυτά στα παιδιά, απευθύνθηκε σε εμάς που καθόμαστε στις υψηλότερες καρέκλες. Δεν ξέρω τι τον πείραξε, μπορεί να ήταν συσσωρευμένη η αγανάκτηση και ο πόνος.

ntalaras-1.jpg

Ο Πάνος είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα με υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης. Ο Βλάχος έχει κάνει μια από τις καλύτερες παραστάσεις των τελευταίων δεκαετιών, είναι συνέχεια sold out και δεν έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα. Μόνο πριν λίγο καιρό που βγήκε ένα άρθρο ότι χώρισε, πράγμα το οποίο σας λέω ότι δεν ισχύει. Έχει τη σχέση του και είναι μια χαρά. Δεν ξέρω τι είχε συσσωρευθεί στην ψυχή του», τόνισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Δείτε εδώ τα βίντεο με τη συνέντευξη του Σωτήρη Τσαφούλια στο «Χαμογέλα και Πάλι»:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved