Τραϊάνα Ανανία για ερωτικές σκηνές στο Προξενιό: «Έχει πολύ γυμνό αλλά δεν σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν»
Media

Τραϊάνα Ανανία για ερωτικές σκηνές στο Προξενιό: «Έχει πολύ γυμνό αλλά δεν σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν»

Η Τραϊάνα Ανανία έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Secret» και μίλησε για τον ρόλο της ιερόδουλης στο επιτυχημένο σίριαλ «Το προξενιό της Ιουλίας».

Η αγαπημένη ηθοποιός υποδύεται την ελαφρών ηθών Ζανέτ στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», η οποία «ταξιδεύει» ερωτικά τους άνδρες του Τυρνάβου.

Όταν ερωτήθηκε από τη Σάσα Σταμάτη για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον συγκεκριμένο ρόλο, καθώς και για το εάν αυτός αποτέλεσε πρόκληση για εκείνη, η ίδια δήλωσε:

«Είναι πρόκληση, γιατί είναι ιερόδουλη και έχει πολύ γυμνό. Από την άλλη, παρόλο που αυτή θεωρείται ότι είναι του δρόμου και ότι δεν έχει καλή τύχη, είναι η μόνη που βλέπουμε στη σειρά που έχει μια αυτονομία σε σχέση με τις άλλες γυναίκες, που δεν δουλεύουν και είναι σε ασφαλές περιβάλλον. Η Ζανέτ κάνει ό,τι θέλει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ήδη είχα κάνει το γύρισμα για το σίριαλ «Φόνοι στο καμπαναριό», όπου επίσης έκανα την ιερόδουλη, οπότε δεν ένιωσα κάποια εσωτερική αντίσταση, απλώς με ενημέρωσαν ότι θα έχει πολύ γυμνό και έπρεπε να κάνω deal με μια καινούργια συνθήκη, που δεν είχα μέχρι τώρα αντιμετωπίσει ξανά».

Η Τραϊάνα Ανανία για τις ερωτικές σκηνές που γύρισε δήλωσε: «Επειδή το πλαίσιο είναι πάρα πολύ καλλιτεχνικό και είχα δει ήδη μια γυμνή σκηνή της Ιουλίας, δεν ανησυχούσα για το αποτέλεσμα και καθησυχάστηκα. Βγαίνει ωραίο και ποιοτικό. Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι σε αυτή την παραγωγή. Πρώτη φορά συνεργάζομαι με τον Διονύση Παναγιωτάκη και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Οι ερωτικές σκηνές ήταν καλογυρισμένες και καλοφωτισμένες. Υπήρχε σεβασμός ως προς την έκθεσή μου. Οι συνάδελφοι ήταν πολύ προστατευτικοί και βοηθητικοί. Γενικώς μιλάμε για ένα καστ που είναι πολύ σωστά επιλεγμένο και χαίρομαι για τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτό που βλέπω ως αποτέλεσμα. Στην αρχή, το να κάνει σεξ μπορεί να φαίνεται κάπως για έναν ηθοποιό, αλλά, όταν συγκεντρωθείς και μπεις στον ρόλο, το βιώνεις όλο εσωτερικά και δεν σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν οι υπόλοιποι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved