Αφροδίτη Σκαφίδα: Η 1η ανάρτηση λίγες ώρες μετά τον γάμο με τον Δήμα - «Ξεκινάει το δικό μας ταξίδι»
Media

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η 1η ανάρτηση λίγες ώρες μετά τον γάμο με τον Δήμα - «Ξεκινάει το δικό μας ταξίδι»

Η Αφροδίτη Σκαφίδα προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση με τον σύζυγό της, Πύρρο Δήμα, λίγες ώρες μετά τον λαμπερό γάμο τους. 

Ο πρώην ολυμπιονίκης και η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, χθες (3/2) στο Καβούρι.

Μάλιστα, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα λίγο πριν το τέλος της γαμήλιας δεξίωσης που έδωσαν για τους καλεσμένους τους, θέλησαν να τους ευχαριστήσουν από μικροφώνου για την τιμή που τους έκαναν να συμμετέχουν στη χαρά τους.

Μεταξύ άλλων, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα και ήρθε στη ζωή μου, γιατί πέρα από την εξωτερική δύναμη που όλοι γνωρίζετε, έχει και μια εσωτερική δύναμη μέσα του που με έκανε να τον ξεχωρίσω. Είναι αρετές που αγαπώ πολύ σε αυτόν και του υπόσχομαι αυτό που του είχα πει όταν πρωτογνωριστήκαμε. Ότι από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά».

Ο Χρυσός Ολυμπονίκης κατέληξε λέγοντας πολύ τρυφερά και γλυκά: «Την αγαπώ πολύ, ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, το έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό, μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι».

Η Αφροδίτη Σκαφίδα λίγες ώρες μετά τον ονειρεμένο γάμο της, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή γυμνάστρια έγραψε κοινοποιώντας μία φωτογραφία της με τον Πύρρο Δήμα από την ιερή αυτή ημέρα:

«Εδώ ξεκινάει το δικό μας ταξίδι… γεμάτο αγάπη, ευτυχία και όνειρα που θα υλοποιήσουμε μαζί… Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοηθήσατε να γίνει αυτός ο υπέροχος γάμος».

skafida-dimas.jpg

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο του Πύρρο Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved