Καινούργιου:«Είμαστε μια χαρά με τον Ανδρέα»-Το σχόλιο για τη Ναταλία: «Τη “βαράνε” & δε μου αρέσει»
Media

Καινούργιου:«Είμαστε μια χαρά με τον Ανδρέα»-Το σχόλιο για τη Ναταλία: «Τη “βαράνε” & δε μου αρέσει»

Θέση σε όλα όσα άκουσε να λέγονται για τη Ναταλία Γερμανού, η οποία τάχθηκε υπέρ του Γιώργου Νταλάρα, πήρε η Κατερίνα Καινούργιου ενώ έδωσε τέλος και σε όλα όσα ακούστηκαν για τη δική της σχέση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά την on air κόντρα της.

«Την προηγούμενη εβδομάδα η Ναταλία δε βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα και δεν είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί. Τόσες μέρες, βγαίνανε όλοι και κράζανε τη Ναταλία. Όλες οι εκπομπές.

kainourgiou-(1).jpg

Εμένα αυτή η στοχοποίηση, ότι μια εβδομάδα παίζουμε αυτό και στοχοποιούμε έναν άνθρωπο συνέχεια, χωρίς να έχει ξαναμιλήσει, δε μου αρέσει. Και αυτό που είπε, ότι δεν έχει να λογοδοτήσει στις άλλες εκπομπές και θα λογοδοτήσει στο κανάλι και τους τηλεθεατές, έχει δίκιο. Το λέω για όλους μας, γιατί δεν έχει κανείς να λογοδοτήσει σε άλλη εκπομπή. Κι εγώ έβλεπα όλο το Σαββατοκύριακο να ασχολούνται με εμένα και τον Ανδρέα. Εγώ μίλησα μαζί του και είμαστε μια χαρά. Συμβαίνουν αυτά.

kainourgiou-(3).jpg

Γενικότερα το λέω, λογοδοτείς στο κανάλι, προσωπικά στο κανάλι και τον παραγωγό μου και στους τηλεθεατές. Δε μπορώ με το να στοχοποιούμε κάποιον, μπορεί η Ναταλία λίγο να ξέφυγε. Το ότι δέκα μέρες, χωρίς η ίδια να έχει πει κάτι άλλο, τη “βαράνε” δε μου αρέσει, γνώμη μου είναι. Η Ναταλία έχει και μια πορεία. Είναι υποχρεωμένη να απαντήσει; Επίσης δεν έχει την επιμέλεια η Ναταλία, μπορεί να φταίει ο αρχισυντάκτης, μπορεί να συμβεί», είπε η παρουσιάστρια ανάμεσα σε άλλα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved