Ελευθερίου: «Το ζεϊμπέκικό μου έγινε viral, είπα ότι θα ανταπαντήσω στη δόξα που πήρε ο Μπισμπίκης»
Media

Ελευθερίου: «Το ζεϊμπέκικό μου έγινε viral, είπα ότι θα ανταπαντήσω στη δόξα που πήρε ο Μπισμπίκης»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε στο Πάμε Δανάη μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

«Το ζεϊμπέκικό μου έγινε viral. Είπα ‘κάποια στιγμή θα ανταπαντήσω στη δόξα που πήρε ο Μπισμπίκης. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 2002, γνωριστήκαμε στην σχολή. Όταν μου ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο μας παιδί, μου κόπηκαν τα πόδια. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγω έξω να μαζέψω λεφτά».

lefteris-elefteriou.webp

Ο ίδιος σημειώνει πως:

«Μου έχουν κάνει κατά καιρούς πρόταση για το ‘Survivor’. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να λείπω έξι μήνες και να τραβήξω αυτά που τραβάνε τα παιδιά. Μου έχουν προτείνει να συμμετάσχω σε πάνελ καθημερινής εκπομπής αλλά θεωρώ ότι δεν έχω αυτό το ταλέντο, όσο ετοιμόλογος κι αν φαίνομαι».

«Ήταν να είμαι στο ‘Κάτω Παρτάλι’ που είχε σκίσει σαν σειρά και δεν τα κατάφερα, όπως και στη ‘Μουρμούρα’. Η τούμπα που είχα φάει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν από τα πιο αστεία που έχουν συμβεί. Μου είχε πει ο Νίκος ‘ευτυχώς που έπεσες εσύ γιατί αμέσως μετά θα ερχόταν ο Βουτσάς’, ήταν χαλασμένη η καρέκλα», συμπληρώνει.

«Θα κάνουμε περιοδεία στην Ευρώπη τον Μάρτιο με το ‘Σύμφωνο επιβίωσης» με τον Αντώνη Κρόμπα», λέει ο αγαπημένος ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved