Γεωργίου για Famagusta: «Αρνούμαι να πάρω άδεια για πλάνα στην Αμμόχωστο» -Τι απαντά στις κριτικές;
Media

Γεωργίου για Famagusta: «Αρνούμαι να πάρω άδεια για πλάνα στην Αμμόχωστο» -Τι απαντά στις κριτικές;

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τη νέα του σειρά «Famagusta».

Ο γνωστός σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί η συγκεκριμένη σειρά τονίζοντας:

«Για μένα δεν είναι απλά μια σειρά, είναι θα έλεγα μια έντιμη σειρά, θέλαμε να γίνει με τον μεγαλύτερο δυνατό σεβασμό. Ο κόσμος την περίμενε και δείχνει ότι είναι ένα θέμα που δεν είναι ξεχασμένο. Αυτό που καταφέραμε είναι να παρακινήσουμε τους νέους ανθρώπους και να δουν ότι υπάρχει μια πόλη φάντασμα και τι γίνεται με αυτή την πόλη. Αυτό θέλαμε να πετύχουμε. Τα σχόλια θεωρώ ότι μάς αδικούν από λίγο ως πολύ, κατανοώ όμως ότι δεν είμαστε όλοι προετοιμασμένοι να μας κουνούν το δάχτυλο. Είναι αρκετά μυθοπλασία αλλά βασίζεται σε αληθινά γεγονότα».

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και για τα πολυσυζητημένα πλάνα από την Αμμόχωστο και αποκάλυψε πως ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει γυρίσματα στη συγκεκριμένη πόλη, με αποτέλεσμα να αγοράσει τις εικόνες.

«Εγώ έχω αρνηθεί να μπω στην πόλη και να πάρω άδεια από τον οποιονδήποτε εκεί. Δεν ένιωθα καλά να το κάνω. Οπότε συγκεκριμένα για τα πλάνα της Αμμοχώστου, τα έχω αγοράσει από κινηματογραφιστή από το εξωτερικό κι έχω «βιβλιοθήκη» γι’ αυτά. Όσον αφορά στις οπτικογραφήσεις, τα κάνουμε στην ελεύθερη περιοχή της Κύπρου και θέλω να πω ότι οι ιστορίες που ακούμε από τους αγνοουμένους δεν αφορούν μόνο στην Αμμόχωστο, αφορά σε όλη την Κύπρο. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό».

«Στην Κύπρο είναι ανοιχτή η αγκαλιά για τη σειρά ενώ υπάρχουν αντιδράσεις. Κάθε φορά που παίζει το επεισόδιο στον αέρα αισθάνομαι ένα ρίγος να το πω; Είμαι μονίμως συγκινημένος», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου για τη σειρά Famagusta.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved