Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα ξενύχτια μετά τη γέννηση της κόρης του και το τέλος του στη Γη της Ελιάς
NDP Photo Agency
Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα ξενύχτια μετά τη γέννηση της κόρης του και το τέλος του στη Γη της Ελιάς

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο Πρωινό για τον ερχομό της κόρης του, τις πρώτες μέρες μαζί της στο σπίτι αλλά και το τέλος των γυρισμάτων στη σειρά, Η Γη της Ελιάς.

Αρχικά είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη Γη της Ελιάς: «Έχουμε δύο μήνες γυρίσματα ακόμα, δεν ξέρω πόσα ακριβώς είναι…»

Το πρώτο βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου με την κόρη του

agelopoulos-maieutirio-(7).webp

«Θα χάσω την πτήση. Πιο όμορφα πράγματα από αυτό δεν υπάρχουν δόξα το θεό. Έχεις κορούλα και ξέρεις να σου ζήσει, να είναι όλα τα παιδιά καλά, έχω πολλά βράδια να κοιμηθώ. Είναι η πρώτη φορά που έχω παιδί, είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, δεν το έχω ξαναζήσει είναι όμορφο πράγμα όσοι το έχουν ζήσει ξέρουν».

4acacc0e-danos.webp

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

«Με τον Γιώργο αγαπιόμαστε πολύ, είχαμε μια πολύ όμορφη συνεργασία, η οποία ολοκληρώνεται αυτή τη σεζόν, τελειώνει ο ρόλος του. Δεν λήγει πρόωρα η συνεργασία μας, έτσι είχε συμφωνηθεί εξαρχής. Τώρα όμως, τον βολεύει κιόλας γιατί έρχεται και το μωράκι του και θα πρέπει να είναι και κοντά στην Δήμητρα. Το μωρό τους ήταν το χαρούμενο γεγονός στην οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει» είχε πει πριν λίγες μέρες ο Αντρέας Γεωργίου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved