Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Μα δεν ντρεπόμαστε; Δημοσιεύματα να μιλάνε για διαθήκη; Ντροπή»
Media

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Μα δεν ντρεπόμαστε; Δημοσιεύματα να μιλάνε για διαθήκη; Ντροπή»

 Ο Γιώργος Λιάγκας την ώρα που μιλούσαν στο Πρωινό για τα νεότερα της υγείας της Ζωζούς Σαπουντζάκη, ξέσπασε αφού είδε δημοσιεύματα που αφορούσαν την διαθήκη της ηθοποιού, ενώ είναι στη ζωή.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό: «Διαβάζω μία αθλιότητα της τελευταίες ημέρες σε site και εφημερίδες, έχουν πεθάνει έναν άνθρωπο πολύ πριν την ώρα του, είναι ντροπή όταν ένας άνθρωπος δίνει μία μάχη για την υγεία του να υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε την λέξη διαθήκη.»

zozo-sapountzaki.jpg

Και πρόσθεσε: «Πού θα πάει το σπίτι στην Κινέτα; που θα πάει το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγιτου, η πανάκριβη γκαρνταρόμπα και τα χρήματα... Μα δεν ντρεπόμαστε λίγο ειλικρινά;

Δημοσιεύματα που να μιλάνε για διαθήκη; Ετοιμάστε τα και βάλετε τα σε μία γωνία τι να πω. Είναι δυνατόν να τα δημοσιεύεται; κάπου Όπα! Ντροπή!

Δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν να ζει ο άνθρωπος και θα ζήσει πολύ ακόμα και δεν ξέρουμε πόσο έχει γραμμένο για τον καθένα. Δεν γράφουμε για διαθήκη, δεν διδάσκεται σε σχολή, αυτό δεν είναι θέμα δημοσιογραφίας είναι αυτονόητο είναι ανθρώπινο πρέπει να είσαι ηλίθιος και απάνθρωπος για να το κάνεις αυτό. Δεν είναι θέμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν διδάσκεται από κάποιον η λογική και ο ανθρωπισμός του καθένα, δεν το κάνεις».

liagkas.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved