Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δεν πήγα να ακούσω τον Ρουβά στο Άξιον Εστί, είχα πάει για ψάρεμα»
Media

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δεν πήγα να ακούσω τον Ρουβά στο Άξιον Εστί, είχα πάει για ψάρεμα»

O Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στο Πρωινό ΣουΣού για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Σάκη Ρουβά όσο και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στην κριτική επιτροπή ενός μουσικού ριάλιτι.

Αρχικά είπε: «Πολλές φορές με έχει φέρει δημοσιογράφος σε δύσκολη θέση και έχω κάνει και μήνυση κιόλας, εννοείται… σε πολύ άσχημη θέση. Αυτό το μικρόφωνο να κοπανιέται στο κεφάλι μου για να απαντήσω σε ερώτηση».

Και τόνισε: «Δεν πήγα να δω τον Σάκη Ρουβά στη Νέα Σμύρνη να τραγουδάει το Άξιον Εστί… ψάρευα. Και γιατί να μην το κάνει, δεν κατάλαβα; Υπάρχει κάποιο απαγορευτικό; Κάποιος του έδωσε τη σκηνή για να το κάνει».

korgialas.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Πήγαινα και είδα μία αφίσα, που δεν κατάλαβα ο καημένος ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, γιατί νόμιζα ότι διαφημίζει κάποιο ρούχο. Και μετά είπα: αμάν, ο Αργυρός είναι… Ίσα-ίσα, το παιδί, όταν έπαιζα με τη Βίσση, άνοιγε το πρόγραμμα. Τον ήξερα πολύ καλά. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια και σε αυτό που κάνει έχει δουλέψει πολύ».

Και υπογράμμισε ο Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δεν υπήρχε περίπτωση καμία να προσβάλλω εγώ άνθρωπο. Εγώ προσέβαλα την αισθητική της αφίσας. Θα πήγαινα σε κριτική επιτροπή ενός μουσικού reality show αλλά με άλλους όρους. Δεν μου αρέσει που στις πρωινές εκπομπές τσακώνονται μεταξύ τους»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved