Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από το «όχι» του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους
Media

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από το «όχι» του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους

Το παρασκήνιο της άρνησης του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης 27/2.

Όλα άρχισαν όταν κάποια τηλεοπτικά συνεργεία περίμεναν τον Γιώργο Νταλάρα για μία δήλωση, με τον τραγουδιστή να απαντά στους ρεπόρτερ «τρέχω σαν τρελός», γυρνώντας την πλάτη του και φεύγοντας γρήγορα.

Έλενα Παπαρίζου για Νταλάρα: «Τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή; Να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο;»

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα, που έχει κάνει διαφημίσεις, κάτι το οποίο κατέκρινε πριν από λίγο καιρό: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, συνεχίστε, μπράβο. Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε», απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το τι ακριβώς συνέβη στο παρασκήνιο πίσω απο το νέο όχι του Γιώργου Νταλάρα.

SKORDA2.jpg

Φαίη Σκορδά

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, ο τραγουδιστής είχε παρακαλέσει από πριν να μην κάνει κάποιες δηλώσεις, ωστόσο αγνοήθηκε από τους ρεπόρτερ. «Κάποια στιγμή Ο Γιώργος Νταλάρας καθόταν έξω από την εκδήλωση σε ένα τραπεζάκι μαζί με τους φίλους του. Πήγανε οι δημοσιογράφοι, ένας συγκεκριμένα εκ μέρους όλων των δημοσιογράφων των καναλιών και του ζήτησαν αν στο τέλος της εκδήλωσης θέλει να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. Ο ίδιος απάντησε πως δεν θελει να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις, μετά γιατί "εγώ ανήκω σε έναν άλλο κόσμο και εσείς σε έναν άλλο κόσμο"».

Η παρουσιάστρια τόνισε: «οφείλουμε να πούμε ότι ο άνθρωπος πριν τον κυνηγήσουν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελαν να τον ρωτήσουν».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved