Τέμπη - Ελένη Τσολάκη: «Είναι μια μαύρη επέτειος και τραγική ημερομηνία για όλη τη χώρα»
Media

Τέμπη - Ελένη Τσολάκη: «Είναι μια μαύρη επέτειος και τραγική ημερομηνία για όλη τη χώρα»

Πρωινό ΣουΣου: Κατά την έναρξη της εκπομπής σήμερα 28/2 η Ελένη Τσολάκη και οι υπόλοιποι συντελεστές, έκαναν τη δική τους αναφορά στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, που σημάδεψε ολόκληρη τη χώρα πριν από ένα χρόνο.

Η παρουσιάστρια, ανέφερε στον αέρα πως όταν είχε ανοίξει την τηλεόραση, πέρυσι, σαν σήμερα, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι ήταν αυτό που έβλεπε.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Λύγισε ο Λιάγκας: «Αυτοί οι άνθρωποι βουρκώνουν κάθε μέρα & δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ»

«Σήμερα είναι δυστυχώς μια τραγική ημέρα για όλους μας, μια ημερομηνία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ψυχή όλης της Ελλάδας. Ένα χρόνο πριν, τέτοιες ώρες, η χώρα μας μετρούσε αδικοχαμένα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε ένα τρένο που έκανε την πολύ απλή διαδρομή από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Οι στιγμές είναι βαριές, γιατί δεν θα μπορούσε αυτή η ημέρα να μην είναι δυστυχώς μαύρη για όλους μας, κυρίως για τις οικογένειες των 57 ψυχών στο δυστύχημα των Τεμπών, στο έγκλημα των Τεμπών, πείτε το όπως θέλετε, όλα χωράνε με αυτά που βλέπουμε και συμβαίνουνε», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη και συνέχισε:

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 29χρονου μηχανοδηγού: «Δεν έχω αντέξει να πάω στο σημείο ακόμα»

«Έναν χρόνο μετά υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, υπάρχουν γονείς και ψυχές που ψάχνουν να δικαιωθούν. Η μέρα είναι διαφορετική. Είναι μια μαύρη επέτειος και τραγική ημερομηνία για όλη τη χώρα. Ήταν τριήμερο Καθαράς Δευτέρας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ....

Ξυπνάω εκείνο το πρωί πάρα πολύ νωρίς και ανοίγω την τηλεόραση και οι ενημερωτικές εκπομπές έδειχναν τις τραγικές εικόνες από τα Τέμπη και στην αρχή δεν κατάλαβα. Είδα αλλά δεν κατάλαβα ότι είναι μια εικόνα που είναι στη χώρα μας, στην Ελλάδα, νόμιζα ότι ήταν στο εξωτερικό. Διαβάζοντας αργότερα τους τίτλους ένιωσα αυτό που σου κόβεται η αναπνοή, είναι εκεί που η ζωή ξυπνάει και το πιο τρελό σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Λες δεν μπορεί αυτός ο εφιάλτης να έχει συμβεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό ΣουΣου:

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη – Συγκλονίζει η μητέρα της Κλαούντια: «Έκαψαν το παιδί μας & μας έδωσαν μια κούτα στάχτη»

Τέμπη: Ένας χρόνος από την τραγωδία & ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις των celebrities στο instagram

Τσιμτσιλή: «Kλείνουμε ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών. 57 ψυχές περιμένουν δικαίωση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved