Γιώργος Λιάγκας: «Χάνω τον έλεγχο, τον έχω χάσει 2-3 φορές, έχω κάνει λάθη χωρίς καμία σκοπιμότητα»
Media

Γιώργος Λιάγκας: «Χάνω τον έλεγχο, τον έχω χάσει 2-3 φορές, έχω κάνει λάθη χωρίς καμία σκοπιμότητα»

Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας το βράδυ της Πέμπτης 29/2.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε στον πρώην κουμπάρο του για το ξεκίνημα της καριέρας του, για το πώς επέλεξε τη δημοσιογραφία αλλά και για τις επιτυχίες και τα λάθη στην τηλεοπτική του διαδρομή.

Τέμπη – Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Ντροπή! Nα κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη αυτές τις μέρες...»

«Οι ίδιοι που σε βρίζουν, μετά από καιρό μπορεί να σε αγαπήσουν. Όταν επιλέγεις να κάνεις δημοσιογραφία με άποψη, μοιραία κάποιοι θα συμφωνήσουν και κάποιοι θα διαφωνήσουν. Δεν είναι οι ζώνες, είναι τα πρόσωπα. Κάποιοι τα στρογγυλεύουν. Θεωρώ ότι έχω το πιο ευτυχισμένο πάνελ, γιατί το φίδι από την τρύπα το βγάζω εγώ».

Για την τηλεθέαση απάντησε: «Τα νούμερα με βρίσκουν στο γραφείο εδώ. Όταν με έβρισκαν σπίτι ήταν το πρώτο που έβλεπα. Προφανώς και επηρεάζουν την ατζέντα της εκπομπής, πολύ. Η επιλογή των θεμάτων είναι θέμα αισθητικής, αλλά η έκθεση έχει να κάνεις κυρίως με το αν ο κόσμος ενδιαφέρεται».

1709245218251-545183652-liagkas.jpg

Ανάμεσα σε ενημέρωση και ψυχαγωγία

«Εκ του αποτελέσματος γίνεται, γιατί πάω προς δημοσιογραφικά και ενημερωτικά μονοπάτια τελευταία. Έλεγα το δελτίο ειδήσεων του Star, καθαρόαιμο lifestyle. Αυτό με περιχαράκωσε και με κατέταξε στην ψυχαγωγία. Βγήκα στην πιάτσα και ζήταγα δουλειά και δεν μου έδινε κανείς, είχα πάρει στάμπα light, μετά μου ήρθε πρόταση από την ψυχαγωγία με πολλά περισσότερα λεφτά, άρα ήταν ο εύκολος δρόμος, βάζοντας και τη δική μου δημοσιογραφική πινελιά».

«Νιώθα πιο καλά στο δικό σου κοστούμι, του ανθρώπου που παίρνει συνέντευξη. Θα κρατούσα μόνο αυτό, αυτό χαίρομαι περισσότερο, τις συνεντεύξεις», δήλωσε.

«Χάνω τον έλεγχο, τον έχω χάσει 2-3 φορές, έχω κάνει λάθη χωρίς καμία σκοπιμότητα. Δεν έχω τρελαθεί ποτέ από την τηλεθέαση, το πάθος της στιγμής του σχολίου μπορεί να με κάνει να χάσω το μέτρο. Η λογική της πολιτικής ορθότητας μας έχει κάνει να βρούμε την ισορροπία. Πράγματα που λέγαμε πριν από 10 χρόνια, τώρα δεν μπορούμε να τα πούμε στην τηλεόραση. Έχω μπει στο λιγότερο καλούπι που θα μπορούσα να μπω», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το Πολυτεχνείο, οι φιλίες και οι κόντρες
«Κατά τη διάρκεια του Πολυτεχνείου έπαιζα πιάνο σε ένα μαγαζί στα Εξάρχεια. Ο κ. Καραγιάννης μου είπε θέλω έναν βοηθό για την εκπομπή μου για να παίρνει συνεντεύξεις. Πήρα συνεντεύξεις από μεγάλους. Πήρα πτυχίο για να κάνω το χατήρι του πατέρα μου. Δούλεψα μια μέρα σε αυτό, παραιτήθηκα και είπα ότι θα γίνω δημοσιογράφος», εξήγησε.

«Η πρώτη μου συνέντευξη ήταν με τον Κοσκωτά. Είναι να έχεις τύχη. Έτσι ξεκίνησε η όλη ιστορία», αποκάλυψε για τη πρώτη φορά που του έκαναν πλάκα οι κάμεραμαν αλλά του βγήκε σε καλό.

Για τις φιλίες στη δουλειά: «Μοιραία θα κάνεις και φιλίες. Με αλλούς ταιριάζεις, με άλλους όχι. Εγώ δεν έχω κρατήσει από τη δουλειά αυτή, κάποιον που να πω… Ο Γιάννης Λάτσιος, κάνουμε παρέα, εσύ, δεν έχω φίλους από τη δουλειά».

Για τις κόντρες: «Σε ότι με αφορά δεν έχω κόντρα με κανέναν. Δεν υπάρχει κανείς που δεν θα χαιρετήσω. Δεν κρατάω κακία, πραγματικά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved