Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Θα έπρεπε να προσέχει, θα μου πεις όμως δεν κρατήθηκε»
Media

Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Θα έπρεπε να προσέχει, θα μου πεις όμως δεν κρατήθηκε»

Η εκπομπή, Το πρωινό αναφέρθηκε στο παθιασμένο φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη με αφορμή τις παπαρατσιστικές φωτογραφίες που ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο 2night show.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε:«Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το μπαλκόνι απέναντι από την πολυκατοικία που χτιζόταν. Αυτό ήταν καλοκαίρι. Ήταν καλοκαίρι και ανοιχτά τα τζάμια -όχι και σε κάποια ερωτική στιγμή. Αυτό ότι βγάζεις μέσα στο σπίτι του άλλου είναι παράνομο. Πήρα τότε στη διευθύντρια του περιοδικού και έπαθε σοκ».

Διαβάστε επίσης: Ο Γκουντάρας παίρνει ξεκάθαρη θέση: «Ποτέ μα ποτέ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης»

tsagkridis-mparka-kainourgiou.jpg

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις του Γρηγόρη, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο παπαράτσι κάνει τη δουλειά του και το καταλαβαίνω. Για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι ο κοινός θνητός που σηκώνει το κινητό και κάνει τον παπαράτσι. Και μετά παίρνει τις εφημερίδες και τα σάτι και διαπραγματεύεται για να πάρει 1-2 κατοστάρικα. Για μένα αυτό είναι το απαράδεκτο».


Και πρόσθεσε: «Όπως τέτοιο θύμα έπεσε και η κυρία Δανάη Μπάρκα με τον σύντροφό της που φιλιόταν δημόσια. Βέβαια πρέπει να υποψιασμένη και η κυρία Μπάρκα, διότι είναι αναγνωρίσιμη. Θα έπρεπε να προσέχει. Θα μου πεις, δεν κρατήθηκε, δικαίωμά της και δεν το κρίνω… Αλλά ποιο είναι αυτό καλόπαιδο που σήκωσε ένα κινητό και απαθανάτισε ένα φιλί;».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: «Λίγο το ένα, λίγο το άλλο, εγώ πήρα μία απόφαση, θα...»

Μπάρκα: Απενεργοποίησε τα σχόλια στο instagram μετά τον ντόρο που έφερε το βίντεο με τον Τσαγκρίδη

Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Το κρυφό ραντεβού, οι εξηγήσεις, τα φιλιά με τη Μπάρκα και η νέα συνάντηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved