Χειλά Φαμέλη: Η αναφορά στη μητέρα της που δεν ζει πια, ο Σασμός και οι μνήμες από το πατρικό της
Media

Χειλά Φαμέλη: Η αναφορά στη μητέρα της που δεν ζει πια, ο Σασμός και οι μνήμες από το πατρικό της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη μητέρα της, η οποία δε βρίσκεται πια στη ζωή, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον «Σασμό», καθώς και για το πατρικό της σπίτι όπου και γίνονται τα γυρίσματα της σειράς. 

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη προχώρησε σε ορισμένα spoilers λίγους μήνες πριν το μεγάλο φινάλε του «Σασμού».

Σασμός σπόιλερ: Μία νέα γυναίκα στη ζωή του Αστέρη

«Κάποιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή του Αστέρη. Στη σχέση αυτή δεν μπαίνει τίποτα ανάμεσα. Θα μπει και όπως θα μπει θα προσπεράσει. Δεν ξέρω ακριβώς», αποκάλυψε η τηλεοπτική Αργυρώ.

«Έχουμε περάσει τα πάντα, σ΄ αυτή τη φάση είμαστε ήρεμοι. Νομίζω τα μεγαλύτερα εμπόδια αυτό το ζευγάρι πέρασε».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στη Ναταλία Γερμανού η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε και ποια ήταν η σκηνή που έχει μείνει χαραγμένη στην καρδιά της από την επιτυχημένη σειρά.

SASMOS-(4).jpg

«Τα γυρίσματα με τον θάνατο του Πετρή ήταν τα πιο δύσκολα. Ήταν έντονα και απαιτητικά. Ήθελαν αρκετή συγκέντρωση. Κάναμε πρόβες, συζητούσαμε πολύ με τους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς».

Η ίδια εξομολογήθηκε σχετικά με την επιτυχία που έχει γνωρίσει λόγω της σειράς: «Στην αρχή δεν χαιρόμουν την επιτυχία μου, τώρα την απολαμβάνω».

Μίλησε και για το σπίτι των Βρουλάκηδων, το οποίο όπως έχει αποκαλύψει πολλές φορές και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της ότι είναι το πατρικό της.

«Μετά από τον θάνατο της μάνας μου ήταν η πρώτη φορά που είδα το σπίτι με τόσο κόσμο. Ήταν συγκινητικό ότι είδα το σπίτι, μου έσκασαν αναμνήσεις, είδα το σπίτι να έχει ζωή πάλι», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στη Ναταλία Γερμανού:

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι σειρές που ρίχνουν αυλαία οριστικά!

Σασμός spoiler: Η Εύα σχεδιάζει τη δολοφονία του Μαθιού

Σασμός: Ένα σχέδιο εξόντωσης, μία ομολογία, μία συμφιλίωση κι ένα... μωρό φέρνουν τα πάνω κάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved