Σασμός spoiler: Η Εύα σχεδιάζει τη δολοφονία του Μαθιού
GEORGE XANTHINAKIS
Media

Σασμός spoiler: Η Εύα σχεδιάζει τη δολοφονία του Μαθιού

Σασμός spoiler: Η Εύα πείθεται πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Ευθύμη και ετοιμάζει δολοφονικό σχέδιο εναντίον του.

Παράλληλα, ο Παύλος ανησυχεί πως οι Μουντάκηδες θα χτυπήσουν άμεσα, ενώ η Κατερίνα δένεται με το μωρό που βρήκε στην πόρτα της και θέλει να το κρατήσει.
Η Στέλλα και η Θοδώρα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση, που δρομολογεί τις εξελίξεις. Οι δύο κοπέλες περνούν τη βραδιά τους μαζί με τον Χρήστο σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέχρι να λάβει μια κλήση εκείνος, που βάζει τη δικηγόρο σε σκέψεις.

SASMOS-P.Tsilika-D.Pappa-(1).jpg

Στην Άνω Ποριά, η Μαρίνα δεν παίρνει απαντήσεις από τον Αντώνη για τα μυστικά που κρύβει και αναγκάζεται να τις ψάξει αλλού. Η Βασιλική δέχεται ένα τηλεφώνημα που δεν είναι για καλό, ενώ για τον Γιώργο φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος μετά λάθη του παρελθόντος. Εν τω μεταξύ, ο Αστέρας ξυπνάει στον ύπνο του ύστερα από έναν εφιάλτη και η Αργυρώ προσπαθεί να τον καθησυχάσει πως δεν σημαίνει τίποτα. Ωστόσο, ο χειρότερος εφιάλτης του Μαθιού ζωντανεύει και τον κάνει να τρέμει για το μέλλον του. 0 Χρήστος ζητάει από τη Βασιλική να μιλήσουν και τη στριμώχνει με πολλές ερωτήσεις που αφορούν τον Μαθιό. Μάλιστα, της ζητάει να πει στον άντρα ότι τον περιμένει στο γραφείο του, μαζί μετά σημειώματα του μασκοφόρου, καθώς έχει ενημερωθεί για αυτά και θέλει να τα δει κι εκείνος, αφού πιστεύει πως κρύβουν ένοχα μυστικά. Από την άλλη, η Καλλιόπη συμβουλεύει τη Μαρίνα να χειριστεί αλλιώς το θέμα με τον Αντώνη, γεγονός που εξοργίζει τη γιαγιά Ειρήνη και οδηγεί τις σχέσεις των δύο γυναικών σε περαιτέρω κρίση.

SASMOS-(5).jpg

0 Παύλος ανησυχεί για τους Σταματάκηδες

Η Θοδώρα αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά τον Γιώργο, βάζοντας τα δυνατά της για να χαλάσει την προσέγγισή του με την Εύα. Ξέρει πως δεν θα είναι εύκολο να τον κάνει να την εμπιστευτεί και πάλι, αλλά είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Δεν μπορεί, όμως, να φανταστεί πως η Εύα δεν θα της επιτρέψει να μπει εμπόδιο στα όνειρά της. Την ίδια στιγμή, ο Παντελής παραδίδεται στις τύψεις, θεωρώντας ότι αυτός κίνησε τις υποψίες του εισαγγελέα εναντίον του Γιώργου. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Εύα πείθεται ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του αδελφού της.

SASMOS-G.Triantafyllidhs-P.Tsilika.jpg

Τυφλωμένη από μίσος, αποφασίζει να βάλει μπρος το τελικό της σχέδιο, με σκοπό την εξόντωσή του και ετοιμάζει δολοφονική επίθεση εναντίον του. Εν τω μεταξύ. Ο Αστέρης φοβάται πως κάτι του κρύβουν για την υγεία του και απαιτεί να. μάθει την αλήθεια από την Αργυρώ και τη μητέρα τού. Ταυτόχρονα, ο Μαθιός είναι ανήσυχος για τη συνάντησή του με τον εισαγγελέα. Την επομένη, η έρευνα στα βουνά που διέταξε ο Χρήστος οδηγεί σε μια αναπάντεχη ανακάλυψη, ενώ η Βασιλική μαθαίνει από τη Νάντια πως η Ξένια ήταν Πολύ ερωτευμένη με τον Ευθύ- μη. Παράλληλα, η σιωπή από την πλευρά των Μουντάκηδων ανησυχεί τον παπά και τον Παύλο πως ετοιμάζουν κάτι και θα χτυπήσουν τους Σταματάκηδες όταν δεν το περιμένει κανείς.

Πηγή mytv

Σασμός σπόιλερ: Μία νέα γυναίκα στη ζωή του Αστέρη

Σασμός: Αγωνιά για τον Αστέρη – Η συνέχεια καθηλώνει

Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης κάνουν σχέδια για το μέλλον, όμως η μοίρα δεν είναι με το μέρος τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved