MasterChef 2024: Η απόλυτη ανατροπή - Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς!
Media

MasterChef 2024: Η απόλυτη ανατροπή - Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς!

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef 2024 που θα δούμε την Τρίτη 5/3 οι ανατροπές δεν έχουν τέλος.

Γιάννης και Νίκος είναι αρχηγοί της μπορντό και της γκρι μπριγάδας αντίστοιχα, μέχρι την τελική 12άδα του MasterChef 2024.

Σύμφωνα με τον Γιάννη κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι την…αρχηγία του. «Κάποιοι δυσαρεστήθηκαν που είμαι αρχηγός. Είδα φθόνο στο βλέμμα τους και περισσότερο στον Μάριο. Στην αποθήκη τροφίμων, αλλά και το σπίτι έχουμε αρκετό ξίδι. Μπορεί να πιει ένα σφηνάκι και να ηρεμήσει», λέει στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Breakfast@star.

MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box και νέος αρχηγός! Κερδίζει ασυλία και 1.000 ευρώ

krites-master.jpg

MasterChef: Το σχόλιο του Γιάννη για τον Μάριο

«O Γιάννης έχει πάρα πολλά απωθημένα. Καλύτερα να πάει σε έναν γιατρό να τα λύσει», σχολίασε με τη σειρά της η Βιβή.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς στη συνέχεια μιλάει για οικειοθελή αποχώρηση: «Εξέφρασες την επιθυμία να αποχωρήσεις οικειοθελώς. Έχεις αποφασίσει;»

Δείτε το βίντεο:

Όσα θα δούμε απόψε 5/3:

Νέα εβδομάδα ξεκινάει και οι 23, πλέον, διαγωνιζόμενοι, μετά την αποχώρηση της Ρένας Παπιδάκη από την γκρι μπριγάδα, μπαίνουν δυναμικά στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Η γκρι μπριγάδα μετράει ένα μέλος λιγότερο στις τάξεις της. Η μπορντό μπριγάδα επιθυμεί διακαώς να καταφέρει να φτάσει αλώβητη μέχρι τη Δοκιμασία Αποχώρησης και να μην χάσει και αυτή την εβδομάδα κανένα μέλος της.

Δυο κουτιά περιμένουν απόψε τις δυο μπριγάδες, με τους 23 επίδοξους νέους MasterChef να πρέπει να πάρουν τη σωστή απόφαση. Διάφανο κουτί ή αυτό που δεν βλέπουν ποια υλικά κρύβει από κάτω; Ποιοι θα κάνουν τις σωστές επιλογές και ποιοι όχι;

Για μια ακόμη φορά τα ζευγάρια των μονομαχιών θα είναι αποφασιστικής και κομβικής σημασίας. Κι όπως αποδεικνύεται, το αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, θα κριθεί στο τέλος, σε μια ανατρεπτική και γεμάτη εκπλήξεις διαδικασία δοκιμής των πιάτων, από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ποιοι θα είναι αυτοί, που θα χαμογελάσουν πλατιά στο τέλος της ημέρας και ποια μπριγάδα θα αναγκαστεί να λάβει μέρος στη διαδικασία της ψηφοφορίας, ώστε να προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved