Όλγα Λαφαζάνη:Μου ήρθε mail από το σχολείο ότι η κόρη μου θα γυρίσει κουρεμένη!Το λέω & ανατριχιάζω!
Media

Όλγα Λαφαζάνη:Μου ήρθε mail από το σχολείο ότι η κόρη μου θα γυρίσει κουρεμένη!Το λέω & ανατριχιάζω!

Η Όλγα Λαφαζάνη με αφορμή τη σημερινή μέρα που είναι κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού αναφέρθηκε στην κόρη της που έπεσε θύμα σχολικής βίας, σε ηλικία 4-5 ετών.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο Πρωινό Σουσού: «Είχαμε ξεκινήσει παιδικό σταθμό την Αλεξάνδρα, ήταν 4 ετών. Ήταν Άνοιξη, ώστε να κάνει μια προσαρμογή και τον Σεπτέμβρη να πάει κανονικά. Μετά από έναν μήνα έβλεπα την Αλεξάνδρα να έχει μια άρνηση να πάει, μου έλεγε ότι δεν θέλει, ότι θέλει να μείνει στο σπίτι, εγώ θεώρησα ότι είναι φυσιολογικό, οπότε συνέχισε αυτό. Την έβλεπα διστακτική για μεγάλο διάστημα, χωρίς να μου εκμυστηρεύεται το τι συμβαίνει στο σχολείο. Δεν πήγε το μυαλό μου καθόλου, δεν πίστευα ότι μπορεί να υπάρχει εκφοβισμός σε τέτοιες ηλικίες»!

Όλγα Λαφαζάνη: «Κούρεψαν την κόρη μου με ψαλίδι στο σχολείο και γύρισε χωρίς μαλλιά»

olga_laf_1701600506_3249583035786701249_1277521990.jpg

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε, μου είπε ότι είναι μία ομάδα κοριτσιών τα οποία της ασκούν εκφοβισμό, την σπρώχνουν στο διάλειμμα, τη φοβίζουν, της λένε πράγματα και ιστορίες που την κάνουν να φοβάται. Κάποια στιγμή έκανα ραντεβού με το σχολείο, κάλεσαν και τους γονείς του συγκεκριμένου κοριτσιού το οποίο ήταν η “αρχηγός” της παρέας και μου έκανε εντύπωση ότι στο ραντεβού, επειδή περίμενα απ΄έξω και ήταν οι γονείς του παιδιά μέσα, άκουγα να λένε “αποκλείεται το δικό μου το παιδί” και “με προσβάλλεται” και “θα σας καταγγείλλω” και “μας κατηγορείτε”. Άκουγα αυτές τις εκφράσεις και μάλιστα δεν πήγε το μυαλό μου ότι ήταν οι γονείς του κοριτσιού αυτού».

olga_laf_1701184231_3246091068367956023_1277521990.jpg

«Μετά ήρθε το καλοκαίρι, με καθησύχασαν από το σχολείο ότι θα το λάβουν υπόψιν και θα βγαίνουν στο κήπο να παρακολουθούν. Δεν ήρθαμε σε επαφή με τους γονείς αυτούς. Τον Σεπτέμβρη, πάλι η Αλεξάνδρα στο ίδιο μοτίβο, ενώ είχε αρχικά ενθουσιασμό. Ενημερώνω πάλι ότι η Αλεξάνδρα είναι διστακτική, μου λένε ότι είναι λογικό, μετά το καλοκαίρι κλπ. Κάποια στιγμή, έρχεται ένα mail στο κινητό μου που έλεγε “θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η κόρη σας θα έρθει το μεσημέρι κουρεμένη στο σπίτι”. Το λέω και ανατριχιάζω, εκείνη την ώρα που το διάβαζα δεν πίστευα ότι μου έστειλαν έναν τέτοιο mail, δεν με κάλεσαν καν στο τηλέφωνο. Εννοείται ταράχτηκα, κάλεσα αμέσως και μου είπαν ότι δεν συνέβη κάτι, δεν έχει χτυπήσει το παιδί, απλά έγινε στο διάλειμμα.

olga_laf_1706026311_3286709379955569968_1277521990.jpg

Έρχεται η Αλεξάνδρα, δεν ήταν κουρεμένη γουλί, έλειπαν τούφες. Αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό, είναι η κίνηση. Το κοριτσάκια αυτά της το έκαναν. Της είπα ότι είναι μια κούκλα, μου εξήγησε το περιστατικό. Την ώρα που ήρθε σπίτι ήταν πιο ήρεμη. Από την επόμενη μέρα εννοείται δεν πήγε σχολείο. Μετά ακολούθησαν mail με το σχολείο, τηλέφωνα, μπήκαμε σε διαδικασία και αυτό που έλεγαν είναι ότι έχουν πολλά παιδιά και δεν μπορούν να τα επιβλέψουν»!

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Λαφαζάνη: Τα γενέθλια και η έκπληξη του συζύγου της στο Happy Day: «Δεν το πιστεύω»

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Όλγα Λαφαζάνη: H πιο Happy συνάντηση στο νησί - Οι εντυπωσιακές πόζες με μαγιό

Όλγα Λαφαζάνη-Νίκος Οικονόμου: Η κόρη τους μεγάλωσε τόσο που ξεπέρασε σε ύψος τη μαμά της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved