Γιώργος Λιάγκας: Live στο Instagram το Πρωινό μετά το τηλεφώνημα για βόμβα! Η σύνδεση με Μικρούτσικο
Media

Γιώργος Λιάγκας: Live στο Instagram το Πρωινό μετά το τηλεφώνημα για βόμβα! Η σύνδεση με Μικρούτσικο

Άγνωστος τηλεφώνησε λίγο πριν τις 11:00 στον ΑΝΤ1 και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα, δίνοντας 20 λεπτά για να εκκενωθεί το κτήριο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία και δόθηκε εντολή να εκκενώσουν όλοι οι εργαζόμενοι τον χώρο προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος για ασφάλεια. Ως εκ τούτου, η εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, διεκόπη και για είκοσι λεπτά προβάλλονταν διαφημίσεις.

Στις 11:24 ο ΑΝΤ1 έβαλε σε επανάληψη τη σειρά, Κωνσταντίνου και Ελένης προκειμένου να βγουν όλοι οι εργαζόμενοι έξω από το κτήριο και να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Τηλεφώνημα για βόμβα στον Ant1 - Εκκενώνεται το κτήριο

liagas.jpg

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους συνεργάτες του, μπήκαν στο αυτοκίνητο και έκαναν live από το Instagram.

«Ρε Χρύσα ειλικρινά τώρα! Πώς θα βγούμε αφού η ώρα είναι 11:30!», ακούστηκε να λέει ο παρουσιαστής επισημαίνοντας πως ακόμα και αν γινόταν ο έλεγχος από την αστυνομία, θα έμενε λίγος χρόνος μέχρι το τέλος της εκπομπής.

Μάλιστα, βγήκε στο live τους και ο Ανδρέας Μικρούτσικος που εκείνη την ώρα ήταν στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

«Με ακούτε; Να σας πω... Έχω πληροφορίες ότι ο Λαζόπουλος έχει βάλει μια βόμβα στο στούντιο. Έχω φύγει από την εκπομπή για να δω τι γίνεται με εσάς», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κορινθίου: «Διαψεύδω για 2η φορά τον Λιάγκα... Ξέρω πού αποσκοπεί... Με κρατά & η δικηγόρος μου»

Λιάγκας: «Η Κορινθίου δεν αποχώρησε, ο ΑΝΤ1 διέκοψε τη συνεργασία – Η Δούκισσα ορθώς αποχώρησε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved