Λιάγκας: «Η Κορινθίου δεν αποχώρησε, ο ΑΝΤ1 διέκοψε τη συνεργασία – Η Δούκισσα ορθώς αποχώρησε»
Media

Λιάγκας: «Η Κορινθίου δεν αποχώρησε, ο ΑΝΤ1 διέκοψε τη συνεργασία – Η Δούκισσα ορθώς αποχώρησε»

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύο αποχωρήσεις από το Πρωινό, της Μαρίας Κορινθίου και της Δούκισσας Νομικού.

Αρχικά ανέφερε: «Θεωρώ ότι είμαι ο πιο δημοκράτης που μπορεί να υπάρξει. Δεν έχω πει ποτέ σε κάποιον τι να πει, δεν έχω βάλει όρια ποτέ σε κάποιον υπάρχει απόλυτη δημοκρατία. Από την άλλη όμως στην απόλυτη δημοκρατία θα ακουστούν όλες οι απόψεις και θα επικρατήσει η πιο γνωστή, όχι αυτού που είναι από πάνω, μιλάω για τον “αέρα”».

Για τις αποχωρήσεις τόνισε: : «Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Η Δούκισσα ήρθε σε μια εκπομπή διαφορετική από αυτή που μπορεί να οραματιζόταν. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ταλαντούχα, ωραία, πολύ πετυχημένη στη ζωή της και δική μου πρόταση στον σταθμό να έρθει. Δεν ταίριαξε σε αυτό το είδος εκπομπής. Αισθανόμουν ότι δεν θα κολλήσει και ορθώς αποφάσισε να φύγει. Την εκτιμώ αφάνταστα».

Ο Γιώργος Λιάγκας για τον χωρισμό: «Αν δε γνώριζα τη Φαίη μπορεί να μη γινόμουν πατέρας ποτέ»

liagkas81.jpg

Για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Εγώ με τη Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι. Δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν τα εμπορικά, δεν λέω σε κανέναν πώς θα τα πει, από εκεί και πέρα κάτι έγινε το οποίο δεν έχω καν αντιληφθεί και γι αυτό η Μαρία ποτέ δεν έχει πει κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω, μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία.

doukissa-e1663942707728.jpg

Δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν, γιατί δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Πουλάει. Έχω πληρώσει σφάλματά μου, αλλά έχω πληρώσει και πράγματα που δεν ήταν δικά μου και δεν είχα καμία γνώση».

mariakorinthiou_309287264_212351031231033_2861570357962310344_n.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: «Χάνω τον έλεγχο, τον έχω χάσει 2-3 φορές, έχω κάνει λάθη χωρίς καμία σκοπιμότητα»

Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Θα έπρεπε να προσέχει, θα μου πεις όμως δεν κρατήθηκε»

Λιάγκας: Θέλω να είμαι έντιμος & κύριος!Είπα κάποια πράγματα για τον Νταλάρα & μετά είδα στη Φαίη...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved