«Τρία άτομα μου έκαναν τη ζωή δύσκολη»: Το ξέσπασμα της Κορινθίου για τη συνεργασία της με το Πρωινό
Media

«Τρία άτομα μου έκαναν τη ζωή δύσκολη»: Το ξέσπασμα της Κορινθίου για τη συνεργασία της με το Πρωινό

Αποκαλυπτική η Μαρία Κορινθίου μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τη συνεργασία και την αποχώρησή της από την εκπομπή.

«Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει», είπε ο παρουσιαστής.

Λιάγκας: Το σχόλιο μετά τις δηλώσεις της Κορινθίου-Είμαι φορτισμένος με διάφορα τέρατα & ανακρίβειες

mariakorinthiou_1696160972_3203952911015097565_30104534.jpg

Την απάντησή της έδωσε μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι η ηθοποιός.

«Πού μπορεί να αποσκοπεί μετά από έναν χρόνο; Γιατί να ξαναδημιουργηθεί αυτή η δήλωση; Τα γεγονότα που συνέβησαν ήταν ακριβώς το αντίθετο. Την ημέρα που εγώ έφτασα στα όρια μου. Κάτι έγινε, καλή ώρα στο πλατό, εκείνη την ώρα. Έφτασα στα όρια μου, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία στο πλατό, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αν θυμάστε καλά. Αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής. Την ώρα που έφευγα από το πλατό γύρισαν και μου είπαν «Πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες». Να προσέχουμε κιόλας γιατί δεν τιμά και το ίδιο κανάλι αν με έδιωξε, επειδή είπα ότι έχασα την υπομονή μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε ιδιωτικά συμφωνητικά που έχουμε υπογράψει», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου. Διαψεύδω για δεύτερη φορά ότι δεν ισχύει αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Καταλαβαίνω πού αποσκοπεί, για να αποποιηθούν κάποιες ευθύνες».

«Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Με αυτά τα άτομα και συζήτησα και αφού αποχώρησα τους έδωσε μεγάλη αγκαλιά. Καμία σχέση με το κανάλι και τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί. Ή μάλλον καταλαβαίνω. Είναι 2-3 λόγοι, ο ένας είναι για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες. Αν είχα τσακωθεί με τη διοίκηση δεν θα είχα πρόβλημα να το πω.
Το ότι δεν έχω μιλήσει ονομαστικά και με γεγονότα και καταστάσεις, γιατί κρατιέμαι και με κρατά και η δικηγόρος μου, δεν το κάνω γιατί φοβάμαι. Όχι, δεν φοβάμαι!»

mariakorinthiou_1709151910_3312928805123505749_30104534.jpg

«Δεν κατηγορώ καθόλου όλους. Είναι 3 άτομα που μου έκαναν δύσκολη τη ζωή. Δεν θέλω να απαντήσω αν ήταν ο Λιάγκας, γιατί δεν θέλω να πάρει έκταση. Έγινε μια δήλωση και οφείλω να προστατέψω τον εαυτό μου και να μιλήσω περί ανέμων και υδάτων και όχι γιατί φοβάμαι. Δεν θέλω να το συνεχίσω, αν ήθελα θα το είχα κάνει μέσω δικηγόρων. Δεν θα έφευγα εγώ έτσι, είμαι 22 χρόνια στον χώρο. Εννιά μήνες έκανα υπομονή σε πράγματα που σαν Μαρία δεν με εξυπηρετούσαν σε συμπεριφορές, για να τιμήσω το συμβόλαιό μου και 5 ανθρώπους που εκτιμώ, σέβομαι και αγαπώ, μέσα από το κανάλι

Έφτασα στα όριά μου. Είναι εργασιακό το κομμάτι. Γινόντουσαν διάφορα γεγονότα που όλο και περισσότερο γινόντουσαν. Όταν έλεγα σταματήστε να με τσιμπάτε γιατί θα μιλήσω, αλλά ταυτόχρονα μια μέρα ξέρω ότι το χέρι που με τσιμπάει θα το κόψω… Τα τσιμπήματα έχουν να κάνουν στο εργασιακό κομμάτι»

korinthiou-(1).jpg

«Υπάρχει μια σκαλέτα σε κάθε εκπομπή που όλοι ξέρουμε τι γίνεται. Όλοι την έχουν, εγώ ποτέ δεν την έπαιρνα. Δεν ξέρω γιατί», δήλωσε και σε ερώτηση για το αν δέχτηκε μπούλινγκ, ή ζήλεια, απάντησε: «Υπήρχαν όλα λίγο πολύ». Τελευταία φορά που θα τοποθετηθώ περί ανέμων και υδάτων, χωρίς ονόματα και γεγονότα. Θα μπορούσα να υπάρξει συνέχεια και να πάω χαρτί από δικηγόρο. Θέλω να το αφήσω, να είμαι ήρεμη και να τελειώνει εκεί», είπε

Κορινθίου: «Διαψεύδω για 2η φορά τον Λιάγκα... Ξέρω πού αποσκοπεί... Με κρατά & η δικηγόρος μου»

Ο Αϊβάζης απαντά στον Λιάγκα μετά τις δηλώσεις για την Κορινθίου: «Ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί»

Μαρία Κορινθίου: H «αλλεργία» στους τοξικούς ανθρώπους και το ψυχικό «μάθημα» από το Πρωινό του ΑΝΤ1

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved