Κορινθίου για Λιάγκα: Δυστυχώς ανοίχτηκε ξανά. Εύχομαι να μην αναγκαστώ να προστατέψω τον εαυτό μου!
Media

Κορινθίου για Λιάγκα: Δυστυχώς ανοίχτηκε ξανά. Εύχομαι να μην αναγκαστώ να προστατέψω τον εαυτό μου!

Νέα αντίδραση της Μαρίας Κορινθίου στην κάμερα του Happy Day, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα μέσα από το Πρωινό.

Η Μαρία Κορινθίου είπε: «Πάλι δεν ακούστηκε τίποτα. Επειδή δήλωσα ότι είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω, δυστυχώς ανοίχτηκε ξανά, ενώ είχαμε βάλει τελεία, μετά από έναν χρόνο περίπου. Δεν θέλω να κάνω ξανά άλλη δήλωση. Ό,τι είχα να πω, το είπα. Εύχομαι όλο αυτό να έχει τέλος και να μην αναγκαστώ να προστατέψω τον εαυτό μου».

Λιάγκας: Το σχόλιο μετά τις δηλώσεις της Κορινθίου-Είμαι φορτισμένος με διάφορα τέρατα & ανακρίβειες

5349d176-liagkas-korinthiou21.webp

Να σας θυμίσουμε ότι μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι η ηθοποιός δεν αποχώρησε από το Πρωινό αλλά ο σταθμός διέκοψε τη συνεργασία, η Μαρία Κορινθίου είπε στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι: «Πού μπορεί να αποσκοπεί μετά από έναν χρόνο; Γιατί να ξαναδημιουργηθεί αυτή η δήλωση; Τα γεγονότα που συνέβησαν ήταν ακριβώς το αντίθετο. Την ημέρα που εγώ έφτασα στα όρια μου. Κάτι έγινε, καλή ώρα στο πλατό, εκείνη την ώρα. Έφτασα στα όρια μου, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία στο πλατό, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αν θυμάστε καλά. Αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής. Την ώρα που έφευγα από το πλατό γύρισαν και μου είπαν «Πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες». Να προσέχουμε κιόλας γιατί δεν τιμά και το ίδιο κανάλι αν με έδιωξε, επειδή είπα ότι έχασα την υπομονή μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε ιδιωτικά συμφωνητικά που έχουμε υπογράψει.. Διαψεύδω για δεύτερη φορά ότι δεν ισχύει αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Καταλαβαίνω πού αποσκοπεί, για να αποποιηθούν κάποιες ευθύνες».

214517a2-korinthiou-liagkas.jpg

Και τόνισε η Μαρία στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Με αυτά τα άτομα και συζήτησα και αφού αποχώρησα τους έδωσε μεγάλη αγκαλιά. Καμία σχέση με το κανάλι και τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί. Ή μάλλον καταλαβαίνω. Είναι 2-3 λόγοι, ο ένας είναι για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες. Αν είχα τσακωθεί με τη διοίκηση δεν θα είχα πρόβλημα να το πω.

Το ότι δεν έχω μιλήσει ονομαστικά και με γεγονότα και καταστάσεις, γιατί κρατιέμαι και με κρατά και η δικηγόρος μου, δεν το κάνω γιατί φοβάμαι. Όχι, δεν φοβάμαι!»!

Ο παρουσιαστής μέσα από το Πρωινό είπε όλο νόημα: «Είμαι φορτισμένος γενικά αυτές τις ημέρες με διάφορα τέρατα και ανακρίβειες που λέγονται από διαφόρους… αλλά δεν πειράζει, ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει. Εγώ είμαι περήφανος για αυτήν εδώ την ομάδα»!

Και η Μαρία απάντησε ξανά στον Γιώργο Λιάγκα... και απ' ότι φαίνεται η ιστορία δεν έχει τέλος.

Διαβάστε επίσης:

Κορινθίου: «Διαψεύδω για 2η φορά τον Λιάγκα... Ξέρω πού αποσκοπεί... Με κρατά & η δικηγόρος μου»

Ο Αϊβάζης απαντά στον Λιάγκα μετά τις δηλώσεις για την Κορινθίου: «Ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί»

Λιάγκας: «Η Κορινθίου δεν αποχώρησε, ο ΑΝΤ1 διέκοψε τη συνεργασία – Η Δούκισσα ορθώς αποχώρησε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved