Στα Σύνορα: Ο Στέφανος προτείνει στον Σωτήρη να γίνει κουμπάρος του

Στα σύνορα

CactuSoup
Media

Στα Σύνορα: Ο Στέφανος προτείνει στον Σωτήρη να γίνει κουμπάρος του

Στα Σύνορα: Ο γάμος της Ελένης και του Σωτήρη πλησιάζει και η Καίτη διακρίνει μια ευκαιρία ώστε να ξεκινήσει νέα καριέρα για διοργανώσεις δεξιώσεων.

Από την άλλη, ο Στέφανος προτείνει στον Σωτήρη να γίνει κουμπάρος του και οργανώνει ένα μπάτσελορ πάρτι με πολλά... απρόοπτα! Ο επικείμενος γάμος της Ελένης και του Σωτήρη αναστατώνει ιδιαίτερα την οικογένεια Καραβοκύρη. Παράλληλα, η Καίτη διακρίνει μια ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στον τομέα της διοργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων.

sta-synora-kaiti.jpg

Έτσι, λοιπόν, αναλαμβάνει την οργάνωση και τον στολισμό και υποχρεώνει τον Αντώνη να τη βοηθήσει. Λίγο αργότερα, ο Στέφανος προτείνει στον Σωτήρη να γίνει κουμπάρος του και του λέει ότι επιβάλλεται να κάνουν ένα μπάτσελορ πάρτι. Αναλαμβάνει, μάλιστα, ο ίδιος να τους φέρει μια ξακουστή στριπτιζέζ. Από την άλλη, οι κοπέλες κάνουν και εκείνες ένα μπατσελορέτ πάρτι, με θέμα τις πριγκίπισσες, διότι η Ελένη είχε μεγάλη αδυναμία σε αυτές όταν ήταν μικρή. Από ένα λάθος, όμως, στο πάρτι των αγοριών καταφθάνει ένας άντρας στρίπερ.

sta-synora-eleni.jpg

Οταν συνειδητοποιούντο λάθος τους και για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά, του ζητούν να τους δείξει μερικές χορευτικές τεχνικές για στριπτίζ Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, από ένα τηλεφώνημα του Σωτήρη στην Ελένη, τα κορίτσια πληροφορούνται ότι ένας στρίπερ βρίσκεται στον σταθμό των δασοπυροσβεστών και ξεκινούν να πάνε εκεί.

Πηγή mytv

Στα Σύνορα: Ο Στέφανος οργανώνει ένα πάρτι με απρόοπτα για τον Σωτήρη

Άννα Παυλίδου: Το πρώτο βήμα της πρώην Σταρ Ελλάς στην υποκριτική, ο ρόλος σε σειρά και ο έρωτας

Στα σύνορα: Ελένη και Σωτήρης το σκάνε για να παντρευτούν μόνοι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved