Μικρούτσικος: «Η Μενεγάκη κλώσησε τα αβγά της & αποδείχθηκαν χρυσά» - Τι είπε για τον Λιάγκα;
Media

Μικρούτσικος: «Η Μενεγάκη κλώσησε τα αβγά της & αποδείχθηκαν χρυσά» - Τι είπε για τον Λιάγκα;

O Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στο Breakfast@Star και μίλησε μεταξύ άλλων για τους παρουσιαστές και όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Αρχικά ανέφερε: «Το θέμα είναι μέσα από την τηλεόραση να δείχνουμε την κοινωνία αλλά όχι διαστρεβλωμένη. Προσπαθώ να δείξω τα πράγματα έτσι όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι, υπάρχει όμως μία τάση στην εκπομπή να πεταχτούν και να μην με αφήσουν να ολοκληρώσω αυτή τη σχέση μου με τον τηλεθεατή».

Και πρόσθεσε: «Αν δω ότι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα στην εκπομπή, υπάρχει και η γλυκιά αποχώρηση, όπως γίνεται τελευταία. Φεύγω από το πλατό, για να μη φτάσω στο σημείο να φωνάξω σε τέτοιο βαθμό που θα στεναχωρηθώ όταν με δω μετά. Γιατί να φορέσω ακουστικό; Εγώ είμαι ο τύπος που βοηθάει στα θέματα της εκπομπής».

Μικρούτσικος για Νταλάρα: «Αν ήμουν στη θέση του θα έλεγα ότι απέτυχα σαν πατέρας, θα είχα ταραχτεί»

1710492321045-289635794-mikroutsikos.jpg

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Πιο κοντά σε μένα από τις πρωινές εκπομπές είναι αυτή του Λιάγκα. Βγαίνει και τη «χτυπάει» την είδηση, ξέρει να τη χειριστεί. Θεωρώ ότι η Κατερίνα και η εκπομπή έχουν καταφέρει να μπουν στο infotainment και κάποιες φορές γίνεται πολύ εύστοχα. Δεν μαλώνουμε τεχνηέντως στην εκπομπή, είμαι ενάντια στο στημένο».

Και για τον Τσουρό δήλωσε: «Ο Τσουρός έχει δυνατότητες, αν και έχω την εικόνα του περισσότερο μέσα από την εκπομπή της Γερμανού παρά μέσα από τη δική του. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πάρα πολύ καλή, δεν το συζητάω, αλλά φέτος δεν την έπιασε δημιουργική τρέλα. Ξενέρωτο, δούλεψαν την εκπομπή γραφειοκρατικά».

mikroutsikos-(1).jpg

Για τη Φαίη Σκορδά, είπε: «Στην τηλεόραση, όταν λες ότι θα κάνεις μία εκπομπή, πρέπει να ξέρεις τι εκπομπή θα είναι αυτή, τι δυνατότητες έχει και να μην το κάνεις… φασόν, με βάση ό,τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό θέλει δουλειά και κέφι».

Τέλος για την Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν βλέπει τον εαυτό της σε άλλη ζώνη. Είναι από τις κλασικές παρουσιάστριες με πολύ μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση, κλώσησε τα αβγά της και αποδείχθηκαν… χρυσά»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Τσακώθηκαν στον αέρα και ο Μικρούτσικος αποχώρησε: «Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του»

Επέστρεψε ο Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα, μετά τη χθεσινή του αιφνίδια αποχώρηση

Μικρούτσικος για Νταλάρα: «Αν ήμουν στη θέση του θα έλεγα ότι απέτυχα σαν πατέρας, θα είχα ταραχτεί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved