Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ντύθηκε γαμπρός στο My Style Rocks και η Καραβάτου ήρθε σε δύσκολη θέση
Media

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ντύθηκε γαμπρός στο My Style Rocks και η Καραβάτου ήρθε σε δύσκολη θέση

Παντρεύεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας του «Fay’s Time» την Ανδριάνα του My Style Rocks; Στο Gala με θέμα γάμος όλα μπορούν να συμβούν!

My Style Rocks: H Κατερίνα Καραβάτου μάλιστα σε εμφανώς αμήχανη θέση ρώτησε τον δημοσιογράφο αν θα μπορούσε αυτό να συμβεί στα αλήθεια, για να πάρει την απάντηση: «Ναι υπάρχει. Πρέπει να το πούμε τώρα; Θα μπορούσε να ήταν κανονικός ο γάμος, απλά είναι νωρίς ακόμα. Είναι μικρή».

Θεοδωροπούλου:Το νυφικό του γάμου με τον Ταχτσίδη,το κλάμα & η ατάκα που φούντωσε τις φήμες χωρισμού

my-styl-(2).jpg

«Οπότε είμαι μαζί με τον Λάμπρο νιώθω ασφάλεια», συμπλήρωσε η Αδριάνα Παναγιώτου με την παρουσιάστρια σε άβολη θέση να σχολιάζει: «Πολύ αινιγματικά μου τα λένε και τον ξέρω πολλά χρόνια τον Κωνσταντάρα και δεν ξέρω τι να κάνω αυτή τη στιγμή. Με έχετε μπερδέψει».

my-styl-(3).jpg

Στη συνέχεια με χιούμορ είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξανακάνει και επειδή δεν προβλέπεται, το έκανα για να με δει η μανούλα μου».

Δες το βίντεο

Τι άλλο συναντήσαμε στο πλατό;

Η Ζέτα αναβιώνει το μεγαλοπρεπή γάμο της που έγινε το 2009 στο Ναύπλιο με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη… στο πλατό του My Style Rocks!

my style

Η Σιμόν για άλλο γάμο ετοιμαζόταν αλλά σε άλλο θα καταλήξει αφού ένας μηχανόβιος, ο Τεό Κωνσταντόπουλος έρχεται για να την κλέψει την ώρα που είναι στα σκαλιά της εκκλησίας! Αντί για μπουκέτο της προσφέρει το κράνος του και μαζί χάνονται στο… ηλιοβασίλεμα!

my style

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γαμπρός - «Το έκανα για να με δει η μανούλα μου»

My style rocks: Η τσάντα χαρταετός της Τάνιας που ξετρέλανε την Κατερίνα Καραβάτου (exclusive vid)

Ιφιγένεια Λάγιου: Από το My Style Rocks στο κρατητήριο - «Ήταν ένας εφιάλτης, με τσίμπησαν κοριοί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved