Το μήνυμα του Μπισμπίκη στη Βανδή που αποκάλυψε εκείνη: «Μου γράφει... μην μου τον στεναχωρήσεις!»
Media

Το μήνυμα του Μπισμπίκη στη Βανδή που αποκάλυψε εκείνη: «Μου γράφει... μην μου τον στεναχωρήσεις!»

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι full in love και δε σταματούν να ανταλλάσσουν μηνύματα ούτε όταν η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται on air στο J2US!

Στο 5ο live της φαντασμαγορικής εκπομπής χθες το βράδυ (16/3), ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου ερμήνευσαν το γνωστό σε όλους μας τραγούδι "Έρωτά μου ανεπανάληπτε" της αξέχαστης Τζένης Βάνου.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος & το γλέντι σε Κονταρό και Βανδή μετά την περιπέτειά του

1675702098081-908893947-amoutzas-2.jpg

Αφού ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους, λοιπόν, στράφηκαν στην κριτική επιτροπή προκειμένου να ακούσουν τα σχόλιά της. Τότε, η Δέσποινα Βανδή είπε τότε στον ταλαντούχο ηθοποιό που γνωρίσαμε ως Νικηφόρο στον Σασμό, σίριαλ όπου πρωταγωνίστησε και ο Βασίλης Μπισμπίκης:

«Θεωρώ ότι δεν ήταν καλή στιγμή Γιώργο. Έφευγες σε αρκετά σημεία και ήσουν εκτεθειμένος».

Κατά τη διάρκεια του live λοιπόν και μετά από αυτό, ο Βασίλης Μπισμπίκης έστειλε μήνυμα στη Δέσποινα Βανδή και της ζήτησε να μη στενοχωρεί με την κριτική της τον Γιώργο Αμούτζα.

vandi-mpismpikis.jpg

«Ο φίλος σου εδώ μου γράφει μην μου τον στεναχωρήσεις». Μην μου τον στεναχωρήσεις μου γράφει» αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή, διαβάζοντας on air το μήνυμα του Βασίλη Μπισμπίκη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να είναι απολύτως καλά μετά την περιπέτεια υγείας του αφού έκανε την πρώτη έξοδό του για διασκέδαση, μετά τη νοσηλεία του και το χειρουργείο όπου υπεβλήθη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved