J2US: «Πάγωσαν» όλοι στο πλατό - Αποχώρησε οικειοθελώς η Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να ηρεμήσω...»
Media

J2US: «Πάγωσαν» όλοι στο πλατό - Αποχώρησε οικειοθελώς η Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να ηρεμήσω...»

Την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US πήρε η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε κανονικά με τον παρτενέρ της και αμέσως μετά έκανε την ανακοίνωση σε όλους.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε νωρίτερα ότι έχει προκύψει ένα θέμα με τη «λαίδη» και περίμενε να δει τι θα συμβεί κι αν εκείνη θα εμφανιστεί στη σκηνή.

Δημητρίου - J2US: «Έχει συμβεί ένα απρόοπτο με την Άντζελα, το χειρίζεται η παραγωγή»

Όπως είπε ο παρουσιαστής, συνέβη κάτι απρόοπτο με την Άντζελα Δημητρίου, το οποίο αντιμετώπιζε η παραγωγή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν πρόκειται για κάτι σημαντικό ή όχι.

Το ζευγάρι τελικά ανέβηκε στη σκηνή του J2US και στο τέλος η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

Snapinsta.app_431955447_18024897658989111_7260372993068623208_n_1080.jpg

«Ήταν πολύ καλό. Στέλιο πηγαίνεις τα βράδια στα μαγαζιά και ακούς;», τον ρώτησε ο Σταμάτης Φασουλής κι εκείνος απάντησε ότι έχει ξεκινήσει έξτρα φωνητική. «Είσαι στα καλύτερά σου!».

«Κι εμένα μου άρεσες Στέλιο πολύ, δεν ήταν εύκολο τραγούδι. Ήσουν πολύ σταθερός και είναι σίγουρο ότι κάτι κάνεις. Φαίνεται η φωνητική, υπάρχει μια εξέλιξη», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Είναι μια νύχτα που διαφωνώ αυτή. Στέλιο ενώ έκανες κάποια γυρίσματα, υπήρχαν καταλήξεις κακές. Θεωρω ότι έχει μια πολύ καλή βάση που μπορεί με δουλειά, αν επιμείνεις, να βελτιωθείς. Δεν νιώθω ότι ήταν από τις καλύτερες φορές. Εκεί που ήταν κάτι καλό, μετά οι καταλήξεις ήταν παρακουνημένες. Σε έχω ακούσει και καλύτερα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Άκουσα μια πρόβα και λέω ωχ, βγήκες εδώ και με εντυπωσίασες θετικά. Επειδή φαίνεται ότι το δούλεψες, σου έβαλα ένα βαθμό παραπάνω», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ανακοίνωση

«Σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρετε. Πρέπει να ηρεμήσω να ξεκουραστώ. Εδώ είμαστε, θα ξανάρθω. Μη στεναχωριέστε», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved