Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος & το γλέντι σε Κονταρό και Βανδή μετά την περιπέτειά του
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος & το γλέντι σε Κονταρό και Βανδή μετά την περιπέτειά του

Απολύτως καλά φαίνεται πως είναι πλέον ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την περιπέτεια υγείας του αφού έκανε την πρώτη έξοδό του για διασκέδαση, μετά τη νοσηλεία του και το χειρουργείο όπου υπεβλήθη. 

Ήταν τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου όταν ο αγαπημένος ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος και αμέσως μαζί με τους οικείους του, ανάμεσά τους και η Δέσποινα Βανδή, έφυγε για ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς τού συνέβαινε.

Βασίλης Μπισμπίκης: Το εξιτήριο, οι οδηγίες που του δόθηκαν και η επικοινωνία Καινούργιου - Βανδή

AS2A3514.jpg

Πόζαρε μαζί με τον καλό του φίλο Μανώλη Κονταρό τον οποίο πήγε να απολαύσει στη χθεσινή εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν ότι οι αρτηρίες του ήταν βουλωμένες.

Έτσι λοιπόν χρειάστηκε να νοσηλευτεί και τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης stent. Όλα πήγαν καλά και παρέμεινε στο νοσοκομείο μέχρι την προηγούμενη Κυριακή προκειμένου να γίνει απολύτως καλά.

«Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι όντως μπήκε στο νοσοκομείο. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί. Περαστικά να είστε αγαπημένοι και πάντα να στηρίζετε ο ένας τον άλλον» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής του Happy Day.

Όλα πήγαν κατ' ευχή και σχεδόν μια εβδομάδα μετά την περιπέτειά του, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε να βγει για να διασκεδάσει με αγαπημένα του πρόσωπα.

AS2A3521.jpg

Απόλυτα καλά δείχνει να είναι στην υγεία του πλέον ο Βασίλης Μπισμπίκης ύστερα και από την απόφασή του χθες το βράδυ να κάνει βραδινή έξοδο.

Όπως πρόδωσαν οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός, αφού βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο καλός του φίλος Μανώλης Κονταρός τον οποίο αποκαλεί κουμπάρο, έφυγε για να βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή, μετά το τέλος των δικών της υποχρεώσεων από το J2US. Και βέβαια, την αποθέωσε ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από τη σκηνή, προδίδοντας και τη δική του παρουσία στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά εκείνη. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Βασίλης Μπισμπίκης:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved