Γερμανού για Μαλέσκου: «Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της. Μαγκιά της»
Instagram / natalia_germanou / imaleskou
Media

Γερμανού για Μαλέσκου: «Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της. Μαγκιά της»

Hot θέμα των ημερών αποτελεί η Ιωάννα Μαλέσκου μετά τις  δηλώσεις σε ρεπορτάζ που γίνονται για εκείνη. Η Ναταλία Γερμανού, δε δίστασε να υποστηρίξει τη γνωστή παρουσιάστρια... on air!

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων για το εάν θα κάνει το τηλεοπτικό της comeback ή όχι είχε εκφράσει ανοιχτά την ενόχλησή της σχετικά με τη λέξη «πεζοδρόμιο» για το κομμάτι της δημοσιογραφίας.

Μαλέσκου για Χρηστίδου: Αν κάποιοι νομίζουν ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, είναι δικό τους πρόβλημα!

ioanna-maleskou-3.jpg

Η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Καλύτερα Δε Γίνεται, θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος λέγοντας:

«Εγώ αυτό θα πω και θα σωπάσω! Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της. Μαγκιά της».

Ποιες είναι οι δηλώσεις που προκάλεσαν σχόλια;

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με την τηλεοπτική σύγκριση που έχει δεχθεί ανά τα χρόνια.

«Δεν χρησιμοποιώ το λογαριασμό μου στο Instagram για τοποθέτηση, όπως άλλοι που καλώς πράττουν βέβαια, μόνο αν κάτι είναι πάρα πολύ σοβαρό και σημαντικό. Μου αρέσει να απαντάω μόνο εάν κάτι έχει πάρει μεγάλη διάσταση και είναι κάτι το οποίο με θίγει και με προσβάλλει. Σπάνια όμως απαντάω γιατί δεν μου αρέσει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι ο χρόνος δείχνει για όλους τι είμαστε και πού πάμε. Υπάρχουν όμως φορές που κρίνω ότι πρέπει να μπει μια τελεία.

Πολλές φορές γίνεται μια σύγκριση με την τηλεοπτική πορεία ενός άλλου ανθρώπου. Όλοι μας ακολουθούμε μια πορεία δεν χρειάζεται να έχουμε την ίδια αφετηρία. Δεν χρειάζεται για να γίνει κάποιος παρουσιαστής να έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Ακόμα και αν έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και γίνει παρουσιαστής δεν συνεπάγεται ότι θα είναι και καλός παρουσιαστής», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved