Μενεγάκη: «Ήμουν στην Άνδρο, το είδα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό, στενοχωρήθηκα»
Media

Μενεγάκη: «Ήμουν στην Άνδρο, το είδα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό, στενοχωρήθηκα»

Ελένη: Η Ελένη Μενεγάκη, ήταν στην Άνδρο για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και διάβασε την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι έχει καρκίνο και έπαθε σοκ.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, όταν είδε την συγκεκριμένη είδηση, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, παρόλο που η Κέιτ είναι ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζει προσωπικά.

«Είμαι στην όμορφη Άνδρο, όπως σας είπα, το τριήμερο και μπαίνω στο ίντερνετ - που δεν μπαίνω όταν είμαι εκτός δουλειάς- και βλέπω πρώτο θέμα την Κέιτ Μίντλετον. Είναι αυτό που λέμε "έμεινα με το στόμα ανοιχτό".

Παιδιά στενοχωρήθηκα, πραγματικά. Για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω, για έναν άνθρωπο που έχουμε συζητήσει πολλές φορές τη ζωή του, που έχουμε συζητήσει τόσες φορές "τι ρόλο παίζει αυτή η γυναίκα;"», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

Επέστρεψε από το τριήμερο η Μενεγάκη: «Ήμασταν στην Άνδρο. Με πήρε η μάνα μου από Κάρυστο και...»

«Δεν ξέρω αν αυτό που έκανε ήταν γενναίο, όπως το χαρακτήρισε ο πεθερός της, ο Βασιλιάς Κάρολος, αλλά δεν ξέρω τι την οδήγησε να βγει να το πει δημόσια. Θα πρέπει πρώτα να το διαχειριστεί με τον εαυτό της, με τον άνθρωπό της, με τα παιδιά της που είναι μικρά.

Σκέφτομαι... Μια εγκυμοσύνη δεν σου προχωράει και λες "πάλι καλά που δεν είχα προλάβει να το μοιραστώ". Αυτό από μόνο του σε στενοχωρεί. Αρρώστησε βαριά και λέω "πώς το κάνει; Γιατί το κάνει;"».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Επέστρεψε από το τριήμερο η Μενεγάκη: «Ήμασταν στην Άνδρο. Με πήρε η μάνα μου από Κάρυστο και...»

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι το εσωτερικό του σπιτιού της - Ο τεράστιος κήπος & το μοντέρνο σαλόνι της

Έμεινε άφωνη η Ελένη Μενεγάκη - «Αίσχος! Είναι γυφτιά» - Τι συνέβη;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved