Ξεσπά ο Χαλκιάς: Τα Τέμπη ταράζουν την Ελλάδα,τα άλλα είναι μπούρδες. Δεν με ενδιαφέρει η Eurovision
Media

Ξεσπά ο Χαλκιάς: Τα Τέμπη ταράζουν την Ελλάδα,τα άλλα είναι μπούρδες. Δεν με ενδιαφέρει η Eurovision

Super Κατερίνα: Ο αγαπημένος ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς, απάντησε στο αν θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν η σειρά «Παγιδευμένοι» ενώ μίλησε για το πρόβλημα υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη αλλά και για την απώλεια της γυναίκας του Τάσου Κωστή.

Τι είπε για την «Eurovision» αλλά και για την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών;

«Οι Παγιδευμένοι δεν θα συνεχίσουν τρίτη σεζόν. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη “σιδερένιος”, καλή ανάρρωση και γρήγορα στις επάλξεις. Ήμασταν με τον Τάσο Κωστή στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο οπότε και πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα στην αγαπημένη του σύζυγο. Είναι μια αρρώστια που σε κυνηγάει και σε κατατρέχει», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Τάσος Χαλκιάς: «Έχασα λεφτά & τις δύο φορές που έκανα παραγωγή, ήμουν αποτυχημένος παραγωγός»

xalkias.jpg

Και συνέχισε: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Γιουροβίζιον ιδιαίτερα αυτή την εποχή που η Ελλάδα έχει αυτά τα προβλήματα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα. Μια γυναίκα, μια μάνα χαροκαμένη πήγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με 1,3 εκατ. υπογραφές που αμφισβητήθηκαν ακόμα και από υπουργούς -αν είναι δυνατόν- για αυτό το μεγάλο έγκλημα. Αυτό είναι το γεγονός που ταράζει την Ελλάδα! Όλα τα άλλα είναι μπούρδες, σκατά! Εκατομμύρια μπράβο σε αυτούς τους γονείς! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αφορούν τον απανταχού Ελληνισμού, αυτοί και κανείς άλλος!».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Χαλκιάς για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Το παιδί πρέπει να πει τη λέξη μαμά»

Τάσος Xαλκιάς: «Δεν θεωρώ κακοποιημένο τον εαυτό μου και ας έχω φάει ξύλο από τον πατέρα μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved