Πέτρος Λαγούτης: «Όταν κάποιος γίνεται αδιάκριτος και ξεπερνά τα όριά μου με νευριάζει»
Media

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν κάποιος γίνεται αδιάκριτος και ξεπερνά τα όριά μου με νευριάζει»

Ο Πέτρος Λαγούτης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά, η οποία θα παρουσιαστεί και σε περιοδεία το καλοκαίρι του 2024.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο Mega Καλημέρα ανέφερε πως είναι ανοιχτός στο να συνεργαστεί με τη σύντροφό του και επίσης ηθοποιό Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

«Όταν με έναν άνθρωπο είσαι κοντά, είτε φίλος είτε σύντροφος, στη δουλειά μας αυτό είναι πλεονέκτημα, γιατί αυτομάτως γνωρίζει ο ένας τους κώδικες του άλλου», είπε.

Σοκάρει ο Πέτρος Λαγούτης: «Το μόνο που δεν τζόγαρα ήταν η σχέση μου με τα παιδιά μου»

«Στην Μάρθα στην αρχή μου έκανε εντύπωση η υποκριτική της δεινότητα, η προσωπικότητά της, το θράσος – με την καλή έννοια – που έβγαλε στα γυρίσματα. Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους», είπε και συμπλήρωσε πως στην αρχή ήθελε να προστατεύσει τη σχέση τους.

lagoutis.jpg

«Δεν θέλω τοξικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Το θέατρο είναι πληθυντικός, μας έλεγε στη σχολή η Μάγια Λυμπεροπούλου. Πιστεύω στις ομάδες. Δεν μπορείς να έχεις συνταγές στο θέατρο. Ένα ζητούμενο στις δουλειές που οργανώνω είναι να δημιουργούνται ομάδες ανθρώπων που οι κώδικές τους είναι κοινοί».

Η συμβουλή που δίνει στα παιδιά του είναι να κάνουν αυτό που τους αρέσει και τους κάνει να νιώθουν δημιουργικοί, ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν έφηβος ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής.

«Έχω νευριάσει με απλούς ανθρώπους με ερωτήσεις που μου έχουν κάνει. Όταν κάποιος γίνεται αδιάκριτος και ξεπερνά τα όριά μου με νευριάζει».

«Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που ονειρεύονται να πεθάνουν στο σανίδι. Θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά όσο μου δίνει χαρά και ευχαρίστηση. Εάν σε μερικά χρόνια πω ότι θέλω να κάνω κάτι άλλο ή να αποσυρθώ σε ένα νησάκι, δεν θα διστάσω. Έτσι νιώθω τώρα», είπε, ενώ αποκάλυψε πως φοβάται την όχι από επιλογή μοναξιά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λαγούτης-Φεντόρουφ: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Πυρπασόπουλος:Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved