Τσιμτσιλή για Μεντή: Κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι ικανοποιημένη με το μήνυμα που πέρασε
Media

Τσιμτσιλή για Μεντή: Κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι ικανοποιημένη με το μήνυμα που πέρασε

Happy Day: Τα όσα είπε η Νένα Μεντή στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Στούντιο 3, χθες 2/4, σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή του Alpha.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν δίστασε να πει την άποψή της σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για την μητρότητα.

«Έχουμε ένα παιδί υπέροχο που το έχει μεγαλώσει αυτός πιο πολύ και όχι εγώ. Εγώ δούλευα αλλά ήμουν και τεμπέλα. Είναι σπουδαίος, πολύ καλός πατέρας, πατέρας και μάνα μαζί. Της το έχω πει της κόρης μου… “Βαριόμουν μαζί σου Μαρία μου”. Ήθελα να μεγαλώσει να κάνουμε παρέα, δεν μπορούσα το μωρό το μικρό. Φώναζα φίλες από τον παιδικό για να με παρηγορήσουν και να παίξουν μαζί. Δεν έκρυβα τίποτα και αυτό έχει τα καλά του. Μπορεί πολλές φορές να μην αντέχεται η τόση ευθύτητα αλλά τελικά κάτι κερδίζεις, γιατί δεν παίζεται τίποτα από πίσω», είπε η Νένα Μεντή χθες.

Νένα Μεντή: Βραδινή έξοδος με φίλους, μακριά από κοσμικά events και τηλεοπτικές κάμερες

«Λίγο με ξένισε αυτή η δήλωση που έκανε για το παιδάκι της. Έχω ακούσει για μανούλες που στην αρχή της μητρότητας αντιμετωπίζουν δυσκολίες και κατάθλιψη, αλλά αυτή η παραδοχή ότι βαριόμουν το μωρό μου και της το έχω πει και δεν το έκρυψα, λίγο με αιφνιδίασε. Και εγώ φώναζα τις φίλες μου να με βοηθάνε γιατί εγώ δεν άντεχα. Μπορεί εν τη ρύμη του λόγου να πεις πράγματα, που όπως τα λες μπορεί να είναι με λίγο χιούμορ και αφέλεια και μετά όταν το ακούς να πεις πω πω πως το είπα και ακούστηκε λίγο λάθος», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Θέλω να πιστεύω ότι η κυρία Μεντή κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη ενδεχομένως με το τι μήνυμα μπορεί να πέρασε».

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Νένα Μεντή για την απώλειά της: «Άρχισα να περπατώ στον δρόμο με τα ρούχα του»

Τσιμτσιλή: Το απρόοπτο σήμερα το πρωί - «Χτυπούσε συναγερμός»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved