H παραλία: Ο Διονύσης θέλει να σκοτώσει τον Καραχάλιο
Media

H παραλία: Ο Διονύσης θέλει να σκοτώσει τον Καραχάλιο

H παραλία: 0 φούρνος της Νάνας καταστρέφεται και ο Αρβανιτάκης συλλαμβάνει κάποιους χίπηδες, την ώρα που ο Χάρι συναντάει ξανά τη χήρα.

Από την άλλη, η Μαίρη κανονίζει να επισκεφθεί ο Δημητρός τα Μάταλα, ενώ ο Διονύσης σχεδιάζει τη δολοφονία του Καραχάλιου

Η Παραλία: Πήρε το πράσινο φως για του χρόνου! Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν;

H-PARALIA-EPEISODIO-108-1.jpg

Ο Αρβανιτάκης δεν βρίσκει ενοχοποιητικό υλικό στην εκδήλωση των χίπηδων, όμως η εμπλοκή του Λοίζου στην υπόθεση τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Τόμι. Η κοινότητα, έχοντας συνειδητοποιήσει τη συμμετοχή του Μάρτιν στα σχέδια του κοινοτάρχη, τον κατηγορεί ανοιχτά. Εν τω μεταξύ, κάποιος καταστρέφει τον φούρνο της Νόνας και ο Αρβανιτάκης υποστηρίζει ότι γνωρίζει τους ενόχους και συλλαμβάνει κάποιους χίπηδες.

H-PARALIA-EPEISODIO-108-5.jpg

Ωστόσο, η Νόνα αρνείται να δεχτεί ότι αυτοί είναι υπεύθυνη για την καταστροφή του φούρνου της και πιστεύει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ο Λοϊζος. Παράλληλα, τα παιδιά των λουλουδιών βοηθούν τη γυναίκα να ξαναφτιάξει την επιχείρησή της. Από την άλλη, ο Λοϊζος και η Ελένη ανακοινώνουν την έναρξη των εργασιών για το καινούριο ξενοδοχείο τους. Τότε ο Διονύσης αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να μην επιτρέψει την ανέγερσή του, ενώ ο Αρβανιτάκης πλησιάζει όλο και περισσότερο στην αποκάλυψη του δικτύου της αρχαιοκαπηλίας.

H-PARALIA-EPEISODIO-105-5.jpg

Συγχρόνως, μια νέα συνάντηση του Χάρι με τη χήρα ενεργοποιεί ξανά την ένταση που υπάρχει ανάμεσά τους, την ώρα που ο Νικήτας, έχοντας αποδεχτεί την κατάσταση της υγείας του, αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο τον γιο του, τη Νικολίνα και την Άννα. Στον διάλογο που έχει με τον Χάρι, ο γιατρός ομολογεί στον πατέρα του πως η Υπατία συνεχίζει να του ζητάει να βρει τον δολοφόνο της μητέρας της

Πηγή mytv

Η Παραλία: Η Κερασία ζητάει από την Τες να της δώσει το παιδί της όταν γεννηθεί!

ΕΡΤ: «Πράσινο φως» για «Κάλλας» - Τι γίνεται με «Ηλέκτρα» & «Παραλία»;

Η Παραλία: Η σχέση του Χάρη με τη χήρα μπλέκεται

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved