Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Γίνεται απεικονιστικός έλεγχος. Υπάρχει όριο διασωλήνωσης, μετά...»
Media

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Γίνεται απεικονιστικός έλεγχος. Υπάρχει όριο διασωλήνωσης, μετά...»

Πάμε Δανάη: Η Ματίνα Παγώνη, μίλησε σήμερα 9/4 στην εκπομπή του Mega για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, που παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς και ανέφερε ποια είναι τα επόμενα βήματα των γιατρών που τον παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου Γ.Ν.Α ”Γ. Γεννηματάς”, Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Γ.Ν.Α ”Γ. Γεννηματάς” και Πρόεδρος της εταιρείας παθολογίας Ελλάδος, οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους τους ασθενείς και έπειτα οι γιατροί προβαίνουν σε άλλες κινήσεις, αφού λάβουν υπόψιν τους όλους τους παράγοντες αλλά και το ιστορικό του ασθενούς.

Επίσης, πρόσθεσε, ότι έχουν γίνει δύο προσπάθειες αποσωλήνωσης του τραγουδιστή και δεν αναμένεται σύντομα να γίνει τρίτη.

«Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Πολλά τα τηλεφωνήματα, και εμείς παίρνουμε πολλά μηνύματα. Όμως, ο κάθε άρρωστος μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δίνει τον αγώνα του. Γι' αυτό λοιπόν τα πράγματα που θα λέμε κάθε φορά... δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι προσωπικά δεδομένα», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε:

Παγώνη για Κόκοτα: Η εγκεφαλική λειτουργεία ελέγχεται,η αποσωλήνωση δε μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή

pagoni.jpg

«Αυτή τη στιγμή γίνεται απεικονιστικός έλεγχος και η ομάδα σιγά - σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις. Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης. Προς το παρόν δεν θα γίνει μια τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί, την επόμενη κίνηση.

Κόκοτας: Νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του μέσα στο Σαββατοκύριακο! Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του

Ο κάθε οργανισμός, ο κάθε ασθενής, είναι ξεχωριστός γι' αυτό δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Ανάλογα με το ιστορικό και την κλινική εξέλιξη, παίρνονται οι αποφάσεις από την ομάδα που τον παρακολουθεί. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν ξεπεραστεί, υπάρχει το επόμενο στάδιο. Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους. Είναι μέχρι 12-14 μέρες».

Δείτε το απόσπασμα από το Πάμε Δανάη:

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό: «Ο Δημήτρης Κόκοτας υπεβλήθη σε δύο αξονικές εγκεφάλου και μου λένε οι γιατροί ότι είναι πολύ αισιόδοξα τα νέα από τις δύο αξονικές. Δείχνουν ότι δεν υπάρχει βλάβη. Τώρα, όμως, υπάρχουν δύο παράγοντες: αυτό που λένε οι μετρήσεις και η πραγματικότητα. Δύο φορές προσπάθησαν χθες και προχθές να τον ξυπνήσουν. Αυτό γίνεται σιγά σιγά και σταδιακά και μέχρι εκεί που αντέχει. Δεν άντεξε τις δύο αυτές φορές να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τον ξανακοίμησαν οι γιατροί. θα επαναληφθεί κάποια στιγμή, σταδιακά».

«Είναι σταθερή η κατάσταση. Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι η σταθερότητα σημαίνει κάτι θετικό χωρίς να μας δώσει μία σοβαρή εξέλιξη, οπότε είμαστε σε αναμονή. Δεν θα γίνει κάποια διαδικασία γιατί με ρωτάνε πολλοί, οπότε προλαβαίνω να το πω, να τον ξυπνήσουν, θα είναι μία πολύ αργή διαδικασία. Δεν βγάζουμε ακόμα συμπεράσματα, είναι σταθερή η κατάσταση που είναι σχετικά καλή. (Οι γιατροί) είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, αυτό ακριβώς μας είπαν. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο είχε τις αισθήσεις του. Δεν μου το είπαν αμέσως ακριβώς όπως έγινε, για να μην με τρομάξουν, μέχρι να έρθω στο νοσοκομείο.

Νιώθω ότι γίνεται ένα κακό διάλλειμα στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, προσπαθώ να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά, όσο δύσκολο κι αν είναι. Για μένα η θετική πλευρά είναι ότι ζει και όσο ο άνθρωπος ζει, υπάρχει ελπίδα για τα πάντα. Σε όλους τους ανθρώπους έρχεται η άσχημη σκέψη στο μυαλό και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να το ξεχάσω. Για εμένα θαύμα αυτή τη στιγμή θα είναι να βγει από την εντατική και να σηκωθεί όρθιος. Το θαύμα είναι κάτι που ίσως δεν είναι εφικτό να γίνει, έχω απλά υπομονή για να περάσει όλο αυτό. Το παιδί πριν καν πω οτιδήποτε, μου είπε μόνη της, “Μη μου πεις να έρθω στο νοσοκομείο, δεν θέλω. Εγώ απλά θα περιμένω τον μπαμπά“», δήλωσε πρόσφατα η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την Πέμπτη 28/3. Ο τραγουδιστής βρισκόταν στις πρόβες του J2US, όπου συμμετείχε με την Τραϊάνα Ανανία, όταν ένιωσε μια έντονη δυσφορία. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη για Κόκοτα: «Όλα θα πάνε καλά, θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει»

Σχίζας για Κόκοτα: «Η Τραϊάνα το βιώνει σαν να είναι μέλος της οικογένειας, είναι σε σοκ»

Δημήτρης Κόκοτας: Προσπάθησαν δύο φορές να τον αποσωληνώσουν χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved