Survivor: Οι παίκτριες που έβγαλαν το «φτυάρι», η ατάκα του Τζέιμς για Δαλάκα & «το παρτάκι τους»
Media

Survivor: Οι παίκτριες που έβγαλαν το «φτυάρι», η ατάκα του Τζέιμς για Δαλάκα & «το παρτάκι τους»

Survivor 2024 - Ενοχλημένες είναι οι παίκτριες της μπλε ομάδας την ώρα που οι επιλογές για την 4η υποψηφιότητα είναι πολύ περιορισμένες. Αρκετά από τα πρόσωπα μπαίνουν με μεγαλύτερο πάθος στον αγώνα προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία τους. Δεν μάχονται όμως όλα τα μέλη μίας ομάδας με το ίδιο σθένος και το γεγονός προκαλεί ερωτηματικά και αντιδράσεις.

Οι παίκτριες της μπλε ομάδας στο Survivor έβγαλαν το «φτυάρι» για τη συμπεριφορά των αντρών να κάνουν ένα βήμα πίσω στις ψηφοφορίες.

Survivor-Spoiler 10/4: Ο σάλος με τα στημένα παιχνίδια & η «βόμβα» της 4ης υποψηφιότητας

Σταυρούλα, Αναστασία και Χρύσα πέρασαν από κόσκινο τους συμπαίκτες τους υποστηρίζοντας πως το μόνο τους μέλημα είναι να πάνε στο πάρτι της ένωσης και να διασκεδάσουν και για αυτό βγάζουν στον τάκο τις γυναίκες.

Η ενόχλησή τους είναι εμφανής και τονίζουν ότι το γυναικείο κομμάτι είναι αυτό που φέρνει τις περισσότερες νίκες στην ομάδα.

Ο Τζέιμς μίλησε τόσο για την Ασημίνα όσο και για την Κατερίνα Δαλάκα. Όπως είπε, θα έπρεπε να βγει μπροστά και να ζητήσει να ψηφιστεί εφόσον η συμπαίκτριά της είναι τραυματισμένη.

Ο Σάββας του ανέφερε ότι η Δαλάκα είναι άκρως ξενερωμένη από την τελευταία δοκιμασία που χτύπησε και σκέφτεται την πάρτη της.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved