Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ήταν απόλυτα συνειδητή η απόφαση της καταστροφής μου»
Media

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ήταν απόλυτα συνειδητή η απόφαση της καταστροφής μου»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα πράγματα που τον κάνουν να χάνει τον έλεγχο.

Αρχικά ανέφερε: «Χάνω τον έλεγχο για μικροπράγματα. Στα σημαντικά μπορεί να είμαι απίστευτα ψύχραιμος. Τις προάλλες μου γύρισε ο εγκέφαλος γιατί είχα παραγγείλει καφέ και ο καφές δεν ήρθε ποτέ. Πέρασε 1,5 ωρα. Αυτό είναι ένα ψεγάδι τεράστιο που έχω, που το έχω πάρει από τον πατέρα μου, αν δεν πιώ καφέ το πρωί, μη μου πεις ούτε καλημέρα.»!

Τσιμιτσέλης: Όταν ένας άνθρωπος σκοτώνεται έξω από ένα ΑΤ όπου πήγε για βοήθεια, είναι όλα στραβά

1712813378479-310463373-tsimitselis-2.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι πρωινός τύπος, δεν ξυπνάω ευχάριστα και “τι ωραία που είναι η ζωή”. Μπορεί κάποιος να μου μιλήσει μετά τον καφέ. Μια τζούρα αρκεί, είναι στο μυαλό. Γιατί να κόψω τον καφέ; Αν κόψω τον καφέ πρέπει να κόψω και το τσιγάρο»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Το τσιγάρο και ο καφές πάνε πακέτο. Ξεκίνησα το τσιγάρο μεγάλος, στα 22 μου. Δεν είναι ότι το είχα από το σχολείο, ότι κάπνιζα κρυφά από τους γονείς μου. Ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση της καταστροφής μου. Οι άλλες καταστροφές στη ζωή μου έχουν έρθει καταλάθος. Εκ του αποτελέσματος, οι επιτυχίες στη ζωή μου είναι περισσότερες από τις καταστροφές»!

Διαβάστε επίσης:

Τσιμιτσέλης: Η πρώτη αντίδραση για την επιστροφή της σειράς, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή

Λασκαράκη για τον χωρισμό της από τον Τσιμιτσέλη: «Βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα»

Χρύσα Ρώπα: Ο Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα. Δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved