Χρύσα Ρώπα: Ο Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα. Δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα!
Media

Χρύσα Ρώπα: Ο Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα. Δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα!

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα-Παπαθανασίου, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Αρχικά ανέφερε: «Στην Κατάρα κάνω μία γυναίκα από την Κάτω Παπαριά, είμαι η κυρία Φουρτουνάκη, η οποία έχει δύο γιους, τον Τέρυ και τον Μανωλιό».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ο Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα. Δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα. Αγάπη, κατάθεση, κόπος, προσπάθειες, ανέβαζε το μέτρο. Ο Γιαννάκης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση».

Χρύσα Ρώπα: Έλυσε στον "αέρα" την παρεξήγηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Ανανγωστόπουλο

ropa-kentriki.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν τρελαίνομαι πια να παίζω σε σήριαλ. Τρελάθηκα με την «Τούρτα της Μαμάς», το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;» και το «Η Οικογένεια Βλάπτει». Νιώθεις ότι κάτι γίνεται, μια μαχαιριά στην καρδιά και νιώθεις ότι αυτό θα το υπερασπιστείς μέχρι θανάτου».

Και υπογράμμισε: «Λατρεύω όλους τους ρόλους που έχω κάνει, ειδικά την επιθεώρηση. Αυτό που έκανα όμως με τον Λάκη Λαζόπουλο στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ήταν μοναδική εμπειρία, γιατί ήταν ζωντανό. Την ένιωθες την ανταπόκριση από κάτω και ταυτόχρονα ήταν και τηλεοπτικό. Νομίζω ότι ήταν ωραίο σεμινάριο».

Και κατέληξε: «Δεν έχω ακούσει κάτι για την επιστροφή του Λάκη με το «Τσαντίρι». Μακάρι να ξαναγίνει, θέλω πάρα πολύ να ξαναέχουμε στην τηλεόραση τον Λάκη έστω και λίγο»!

Διαβάστε επίσης

Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Η Ρώπα και λίγα είπε! Έχει δίκιο σε όλα»

Xρύσα Ρώπα: «Έχω κάνει εγχειρήσεις σε όλο μου το σώμα: στήθος, κοιλιά, κεφάλι»

«Χείμαρρος» η Ρώπα για τα Τέμπη: «Φταίει αυτός ο χαζός που κοίταζε πονηρά να πάρει τη θέση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved