Ψυχοκόρες – Τσέλιος: «Θα ήθελα πολύ ο Λεωνίδας να βοηθήσει τη Βασιλική»
Media

Ψυχοκόρες – Τσέλιος: «Θα ήθελα πολύ ο Λεωνίδας να βοηθήσει τη Βασιλική»

Πολλοί οι ρόλοι που έχουν προκαλέσει αίσθηση στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, λίγοι όσο ο ρόλος του Λεωνίδα, του πιστού μπάτλερ της οικογένειας Αρδίτη.

Ο Δημήτρης Τσέλιος που τον υποδύεται με μαεστρία, μιλά στις παρακάτω γραμμές για την ιδιαιτερότητα του ρόλου του και αποκαλύπτει τι έκβαση θα έχει η σχέση του με τη Βασιλική

Ψυχοκόρες: Αυτό κι αν είναι spoiler! Η Βασιλική μένει έγκυος από τον Παύλο

tselios-(1).jpg


Ο Λεωνίδας έχει ξεχωρίσει. Δεν είναι απλά ο μπάτλερ της οικογένειας Αρδίτη!

«Στην αρχή δεν το είχα καταλάβει. Σταδιακό άρχισα να νιώθω την αγάπη τού κόσμου. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι επέμενα πολύ γι’ αυτόν τον ρόλο και τη δουλειά. Ξεχώρισε στα μάτια μου και θεωρώ πως κάνει καλό στους ανθρώπους. Πρέπει μέσα από τη δουλειά μας, τη ζωή και την καθημερινότητά μας να παράγουμε το καλό. Είναι αναγκαίο τα πράγματα να έχουν ουσία, ίσως γι' αυτό και να είναι τόσο χαμηλό το προφίλ μου»

Ο Λεωνίδας φαίνεται πως θα μείνει πιστός στους Αρδίτες, έτσι δεν είναι;

«Θα μείνει πιστός στον εαυτό του. Εχει και ο ίδιος μια ιστορία».

tselios-(3).jpg

Η κόντρα του με τη Βασιλική για πόσο θα συνεχιστεί;

«Θέλει να τη θέσει εκτός σπιτιού, γιατί θεωρεί πως κινδυνεύει η θέση του. Οπως είπαμε, φοβάται. Άρα καθετί καινούριο το αντιμετωπίζει με μια καχυποψία. Ενας άνθρωπος που φέρει τόσα πολλά θέματα μέσα του όπως ο Λεωνίδας, δεν θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει διαφορετικά, γιατί ο φόβος κυβερνάει».

Η ψυχοκόρη αυτή όμως είναι σωστή. Δεν έχει αρνητικό πρόσημο ως άνθρωπος.

«Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος που συναντάμε στη ζωή μας, τον συναντάμε για κάποιο λόγο. Ολες οι συναντήσεις είναι ένα μάθημα, είτε έχουν θετική έκβαση είτε όχι θετική έκβαση θα έχει και η σχέση της Βασιλικής με τον Λεωνίδα».

Είναι μοιραία η σχέση αυτών των δύο ανθρώπων;

«Είναι μοιραία έτσι και αλλιώς η ζωή της Βασιλικής. Ολοι οι άνθρωποι που θα συναντήσουν οι τέσσερις ψυχοκόρες είναι μοιραίοι».

psixokores-(4).jpg

Τελικά ο Λεωνίδας είναι αυτό που δείχνει;

«Ναι, είναι ακριβώς αυτό σε κάθε στιγμή. Ως ήρωας πάντως έχει μεγάλη διαδρομή όπως και όλοι οι χαρακτήρες της σειράς. Σε κάθε επεισόδιο θα συνεχίσετε να βλέπετε διαφορετικές πτυχές τους. Το τέλος ωστόσο του ήρωά μου, μάλλον δεν θα είναι… τέλος. Η ζωή πάντα συνεχίζεται. Κρατήστε πως στο τέλος θα τα έχει καλά με τον εαυτό του. Μόνο αυτό!».

Εξίσου καλά θα είναι και με τη Βασιλική;

«Θα ήθελα πολύ να τη βοηθήσει με τον τρόπο του. Αλήθεια σας το λέω. Αγαπώ πολύ τη Βασιλική και η σχέση της με τον Λεωνίδα είναι τόσο περίεργη...».

Πηγή tv24

Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το τέλος του Νάτση – Δραματικές ώρες για την Ευανθία

Ψυχοκόρες: Νεκρή η Όλγα – Ο αδερφός της εμφανίζεται και κάνει την δολοφονεί!

Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς ξεμοναχιάζει τη Δεσποινιώ στο υπόγειο και εκδηλώνει το αληθινό του πρόσωπο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved