Μελέτης Ηλίας για την απομάκρυνση Κατσαφάδου-Πολυδερόπουλου: «Πρέπει να προστατευτούμε»
Media

Μελέτης Ηλίας για την απομάκρυνση Κατσαφάδου-Πολυδερόπουλου: «Πρέπει να προστατευτούμε»

Ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» και μίλησε για το δοκιμαστικό για το Deal, καθώς και για την απομάκρυνση των Κατσαφάδου-Πολυδερόπουλου από τον θίασο της παράστασης «Μάρτυρας κατηγορίας».

«Είναι καλό που ολοκληρώνεται φέτος το Προξενιό Της Ιουλίας. Θεωρώ ότι, αν πήγαινε για δεύτερη σεζόν, θα ξεχείλωνε. Το «Σόι» συζητιέται κάθε χρόνο να ξαναγίνει αλλά είναι δύσκολο να μαζευτεί όλο το καστ. Πρέπει να ενημερωθούμε πολύ νωρίτερα, για να ξέρουμε να μην κλείσουμε κάτι για την επόμενη χρονιά», ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας.

Το Σόι σου: Reunion για τους πρωταγωνιστές της σειράς μετά από 10 χρόνια - Η viral φωτογραφία!

1707586205362-589299594-meletis-ilias.jpg

«Μου πρότειναν να περάσω από δοκιμαστικό. Το έκανα και φήμες λένε ότι τα πήγα και καλά. Έχω ξανακάνει δοκιμαστικά για τηλεπαιχνίδια, για το Total BlackOut, το Cash or Trash. Όταν έρχεται όμως το δίλλημα «τηλεπαιχνίδι ή μυθοπλασία», επιλέγω πάντα τη δουλειά μου», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν θα ήθελα να εκφέρω γνώμη, γιατί θα πρέπει να ξέρεις πώς ακριβώς έχει το πράγμα. Οι κακοποιητικές συμπεριφορές σαφώς και πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τον κλάδο μας. Προσωπικές διαφωνίες μπορούν να λυθούν και μέσα στον θίασο», τόνισε ο Μελέτης Ηλίας για την απομάκρυνση των Κατσαφάδου-Πολυδερόπουλου από τον θίασο της παράστασης «Μάρτυρας κατηγορίας».

Διαβάστε επίσης:

Μετά το reunion της οικογένειας «Τριανταφύλλου» από το «Σόι σου», οι φαν απαιτούν remake της σειράς

Μπουρδούμης για Σόι σου: Οι γονείς που το βλέπουν με τα παιδιά τους κλαίνε με μαύρο δάκρυ

Το «Σόι σου» έχει τελειώσει εδώ & 4 χρόνια αλλά ο χορός του Μελέτη Ηλία έγινε viral στο Tik Tok!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved