Μετά το reunion της οικογένειας «Τριανταφύλλου» από το «Σόι σου», οι φαν απαιτούν remake της σειράς
Showbiz

Μετά το reunion της οικογένειας «Τριανταφύλλου» από το «Σόι σου», οι φαν απαιτούν remake της σειράς

Η αγαπημένη οικογένεια «Τριανταφύλλου» από το «Σόι σου» μετά το reunion που έκανε, ξεσήκωσε τους φαν της σειράς που θέλουν να τους δουν ξανά μαζί! 

Με αφορμή την avant premiere για τη νέα ταινία «Άκου ποιος μιλάει» του Μελέτη Ηλία, η αγαπημένη τηλεοπτική οικογένεια είχε συναντηθεί ξανά μετά από 8 χρόνια, αποδεικνύοντάς μας πως οι σχέσεις των ηθοποιών που πρωταγωνίστησαν στην αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha, συνεχίζουν να είναι πολύ δυνατές!

Μελέτης Ηλίας: Ο ρόλος του ως πατέρας & η σχέση με την κόρη του- «Ακολουθώ το αγόρι της στα social»

Στην avant premiere του «Άκου ποιος μιλάει», τον περασμένο Οκτώβριο, ανάμεσα στους καλεσμένους που είχαν ξεχωρίσει ήταν και η Βάσω Λασκαράκη, η «σύζυγος» του Μελέτη Ηλία στη σειρά «Το Σόι σου», αλλά και οι «κόρες» τους, τις οποίες υποδύονταν η Βάσια Γκολφινοπούλου και η Ηλιάνα Γαλάνη οι οποίες βέβαια πλέον ακολουθούν τα δικά τους μονοπάτια στη ζωή.

Στο πλευρό του πρωταγωνιστή είχαν βρεθεί επίσης η Βίβιαν Κοντομάρη, η Γωγώ Καρτσανά και ο Σόλων Τσούνης.

laskaraki.webp

Θα γίνει remake της σειράς;

Με τους ηθοποιούς να κάνουν αυτό το mini reunion, φυσικά και δε θα μπορούσαμε να μην αναρωτηθούμε εάν θα υπάρξει ένα remake της αγαπημένης σειράς.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ ΤV» η Βάσω Λασκαράκη είχε αποκαλύψει για το remake:

«Το έχω ακούσει κι εγώ. Ίσως η ανάγκη του κόσμου να έχει δώσει ώθηση στις φήμες. Λυπάμαι που το λέω, αλλά τέτοιες οικογενειακές κωμωδίες δεν γίνονται εύκολα. Ήταν μια συνήθεια που έγινε λατρεία. Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή αν θα με ενδιέφερε ως ενδεχόμενο. Είμαι πολύ δεμένη με του ανθρώπους που ήταν σε αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω αν θα το ήθελα αυτό το πισωγύρισμα, αλλά από την άλλη ήταν και η ωραιότερη δουλειά από άποψη συναισθημάτων στην καρδιά».

8721_MELETIS_ILIAS_VASO_LASKARAKI_LEFTERIS_SOYLTATOS_23102023.jpg
8716_MELETIS_ILIAS_VASO_LASKARAKI_LEFTERIS_SOYLTATOS_23102023.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved