Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών
Media

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών

Παγιδευμένοι: Στο σημερινό επεισόδιο 16/4, μετά την αυτοκτονία του Ιβάν, όλοι πρέπει να ακολουθήσουν νέα στοιχεία με βάση την ομολογία της Νικολίνας.

Ο Δημήτρης, απελπισμένος πια, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη, όσο ο Σπύρος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. Ο Σταύρος με τον Γιώργο οργανώνουν ένα σχέδιο, που βρίσκει την Αγγελική αντίθετη και δημιουργεί εντάσεις μεταξύ τους. Ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών και η Άννα με τον Ανδρέα προσπαθούν να του σταθούν με κάθε τρόπο.

pagidevmenoi.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι είδαμε...

Με το σοκαριστικό βίντεο της Δάφνης αιχμάλωτης, τα χρονικά περιθώρια για να την βρει ο Δημήτρης στενεύουν. Ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, φέρνει τον Δημήτρη ξανά μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα. Τι απόφαση θα πάρει ο εισαγγελέας Μαρκέτος; Τώρα, θα καταλάβει πολλά σε σχέση με την Άννα και ίσως ήρθε η ώρα για να της ζητήσει «συγγνώμη».

Ενώ η έρευνα για την εύρεση της Δάφνης είναι σε εξέλιξη, οι ανακρίσεις των υπόπτων για τη δολοφονία της Μαριάννας συνεχίζονται, με τις κόντρες και τις αποκαλύψεις να φέρνουν τα πάνω – κάτω. Η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει, όταν η Αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψη δύο προσώπων. Όλα αυτά, κάτω από τις ραδιούργες κινήσεις του Αλέκου και του Ιάσονα και με τον Σπύρο ακόμη να χαροπαλεύει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved