Media

Η κολλητή του Λιβάνη αποκαλύπτει: «Τον ενοχλεί σίγουρα όλο αυτό που ακούγεται αλλά γελάει»

Gossip-tv Team

Η κολλητή φίλη του Γιώργου Λιβάνη, η Χρύσα Μπανδέλη μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και αποκάλυψε πώς νιώθει με όλα όσα βλέπουμε να γίνονται στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στην αγαπημένη του Μαριαλένα και τον Σάκη Κατσούλη

«Ο Γιώργος γελάει γενικά με όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν το παίρνει σοβαρά όλο αυτό που γίνεται. Εντάξει, δεν ήταν και πάρα πολύ καιρό με τη Μαριαλένα, έναν μήνα. Δεν ξέρω κατά πόσο τον έχει ενοχλήσει όλο αυτό. Τον ενοχλεί σίγουρα όλο αυτό που ακούγεται για το όνομά του. Αλλά γελάει...» είπε η Χρύσα Μπανδέλη.

Η ίδια πρόσθεσε με νόημα: "Ο Γιώργος δεν είναι σίγουρος για το τι γίνεται, σίγουρα δεν είναι ωραίο αυτό να το βλέπεις να συμβαίνει αλλά εντάξει. Είναι εκεί πέρα και μπορεί τα παιδιά να το έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους όλο αυτό... Σίγουρα έχουν μία σχέση και μία οικειότητα παραπάνω γιατί ήταν χρόνια μαζί. Κατά πόσο είναι φιλικό ή ερωτικό αυτό, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε".

Η Χρύσα σχολίασε επίσης και τα όσα έχει δηλώσει η Χριστίνα Κεφαλά: "Τη Χριστίνα τη γνωρίζω και είναι πολύ καλό παιδί. Δεν το γνώριζε όλο αυτό. Δεν έκανε κάτι η Χριστίνα επίτηδες και δεν νομίζω ότι είχε και κάτι σοβαρό με τον Σάκη.

Η Χρύσα Μπανδέλη επίσης μίλησε και για την πρόσφατη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Πετράκο για την οποία είναι πολύ χαρούμενη, όπως είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved