Media

MasterChef: Η Μαργαρίτα «εισέβαλε» στην κουζίνα και έδωσε το καλύτερο μήνυμα: «Ζήστε το»!

Gossip-tv Team

MasterChef: Το σημερινό επεισόδιο (14-2) σήμανε και την επίσημη έναρξη του έκτου κύκλου του διαγωνισμού, με τους παίκτες να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο, τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστεί στα βράδια μας, μιας και οι τηλεθεατές το έχουν αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο.

Σήμερα (14-2) παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία από το φετινό MasterChef, με τους 24 παίκτες να έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι με το Mystery Box. Εκεί ακριβώς τους περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη, η οποία και τους ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, με την είσοδο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς πήραν τον λόγο και ανακοίνωσαν ότι θα έχουν τον πρώτο καλεσμένο έκπληξη, ο οποίος και ήταν ο υπεύθυνος για το περιεχόμενο των υλικών, που έκρυβε το κουτί.

Εκείνη την στιγμή, ανακοίνωσαν ότι αυτό το πρόσωπο ήταν η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η οποία ήταν και η νικήτρια του προηγούμενου, πέμπτου κύκλου του ριάλιτι. Η Μαργαρίτα "εισέβαλλε" στην κουζίνα με το χαμόγελο να λάμπει στο πρόσωπό της, μιας και είπε ότι όλο αυτό το κομμάτι με τις δοκιμασίες, της είχε λείψει πάρα πολύ. Μάλιστα, δήλωσε και έτοιμη να διαγωνιστεί και πάλι.

Την στιγμή που εκείνη παρουσίασε στα παιδιά τα υλικά του Mystery box, αμέσως μετά τους είπε: "Ζήστε το μέχρι εκεί που δεν πάει παιδιά, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σας ξαναπαίρνουν εδώ. Έίναι μια μοναδική εμπειρία."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπανω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved