MasterChef: Η απίθανη στρατηγική του Δημήτρη- «Έβγαλε τα τεφτέρια» του και έπαθαν πλάκα!
Media

MasterChef: Η απίθανη στρατηγική του Δημήτρη- «Έβγαλε τα τεφτέρια» του και έπαθαν πλάκα!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (14-2) παρακολουθήσαμε όλους τους παίκτες να είναι ενθουσιασμένοι, που κατάφεραν να περάσουν από το Bootcamp. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγκαλιάσει φανταστικά, μιας και το παρακολουθούν ανελλιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Το σημερινό επεισόδιο (14-2) ήταν και εκείνο, που σήμανε και την επίσημη έναρξη της έκτης σεζόν του MasterChef, αφού οι 24 καλύτεροι παίκτες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και έδειξαν πιο έτοιμοι να αναμετρηθούν, με σκοπό να παρασκευάσουν τα πιο όμορφα και ευφάνταστα πιάτα.

Με την έναρξη του επεισοδίου, είδαμε και το πως ήταν η πρώτη νύχτα στο σπίτι του MasterChef, με τους παίκτες να νιώθουν ενθουσιασμένοι, μιας και έχουν καταφέρει για αρχή κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Μέσα σε όλο αυτό το ευχάριστο κλίμα, ο 48χρονος Δημήτρης, που είχε ήδη δείξει τον ανταγωνισμό του μέσα από το bootcamp, αποκάλυψε την στρατηγική που θα χρησιμοποιήσει στον διαγωνισμό.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης εμφάνισε ένα σημειωματάριο, το οποίο του το είχε κάνει και δώρο η γυναίκα του και είπε σε κάποιους από τους συμπαίκτες του ότι στο πίσω μέρος του σημειωματάριου, κρύβεται μια έκπληξη. Ο πάικτης είχε σημειώσει όλα τα ονόματα των παικτων και είπε ότι εκεί θα σημειώνει ποιοί φεύγουν και ποιοί μένουν, αλλά και το ποιές αδυναμίες έχει ο καθένας, ώστε να τις χρησιμοποιήσει εναντίον τους. Οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που τους έλεγε και μάλιστα τόνισαν ότι ακόμα δεν άρχισε το παιχνίδι για τα καλά και ο Δημήτρης ήδη σκέφτεται ποιους θα διώξει από τον διαγωνισμό.

Δείτε παραπάνω στο σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved