Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο πρώτος ημιτελικός είναι γεγονός! Οι ανακοινώσεις Ράπτη και Σβήγκου!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η φάση των οντισιόν πλέον έχει τελειώσει και ο πρώτος ημιτελικός από τους συνολικούς τέσσερις είναι γεγονός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σταύρου Σβήγκου και του Νικόλα Ράπτη. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ανατρεπτικά talent show της ελληνικής τηλεόρασης και οι τηλεθεατές το έχουν λατρέψει ανά τα χρόνια, ενώ είναι πλέον βέβαιο ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά εξαιρετικά ταλαντούχα πλάσματα.

Στο σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο (2-4) είδαμε ότι η φάση των ημιτελικών έχει πλέον ξεκινήσει και όλοι οι διαγωνιζόμενοι ανυπομονούν για να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Νικόλας Ράπτης και ο Στάυρος Σβήγκος ανέβηκαν επί σκηνής και υποδέχτηκαν τους τέσσερις κριτές, λέγοντας στο κοινό και τους τηλεθεατές ότι πρόκειται να παρακολουθήσουν τον πρώτο ημιτελικό της φετινής σεζόν.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, εκαντοντάδες διαγωνιζόμενοι έλαβαν μέρος, από τους οποίους επιλέχθηκαν οι τελικοί 40, οι οποίοι και θα λάβουν μέρος στους τέσσερις ημιτελικούς. Στον σημερινό πρώτο ημιτελικό της χρονιάς, από τους 10 διαγωνιζόμενους, θα επιλεχθούν τρεις, οι οποίοι και θα οδηγηθούν στον τελικό. Σε αυτήν την φάση, λόγο θα έχει και το κοινό, το οποίο και θα ψηφήσει το αγαπημένο του act. Στον τελικό, θα οδηγηθούν 12 διαγωνιζόμενοι, με σκοπό να διεδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Γρηγόρης Αρανούτογλου είπε χαρακτηριστικά ότι αυτό που θέλει να δει είναι η εξέλιξη των διαγωνιζόμενων και το αν θα δείξουν στην κριτική επιτροπή κάτι διαφορετικό. Ο Τάκης Ζαχαράτος είπε ότι καταλαβαίνει την αγωνία των διαγωνιζόμενων, γιατί έχει περάσει και ο ίδιος από αυτήν την θέση, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθάρισε πως τα κριτήριά της δεν θα είναι διαφορετικά από την πρώτη φάση των auditions, μιας και για εκείνη, ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε εμφάνισή τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved