Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η 14χρονη χορεύτρια που μάγεψε τους κριτές- Το συγκινητικό της μήνυμα!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο επεισόδιο του Σαββάτου (26-3) είδαμε ότι οι auditions για την αναζήτηση νέων ταλέντων συνεχίστηκαν, με κάποιους να κλέβουν τις εντυπώσεις. 

Το αγαπημένο σόου ταλέντων έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο (26-3) μια από τις διαγωνιζόμενες, που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν η 14χρονη Λαρίσσα, η οποία ερχόταν από την Κύπρο. Η κοπέλα χορεύει από ηλικία 5 ετών και είναι κάτι που το λατρεύει.

Μάλιστα, η Λαρίσσα είπε ότι θέμα της χορογραφίας που είχε αποφασίσει να κάνει ήταν ο πόλεμος που είχε συμβεί στην Κύπρο το 1974 και πολύ πιο συγκεκριμένα, την εισβολή. Η ίδια είχε πει ότι επειδή είχε χάσει καόιους συγγενείς στον πόλεμο, ήθελε να δείξει πως νιώθουν τα άτομα που χάνουν τους δικούς τους ανθρώπους σε εμπόλεμη κατάσταση.

Μετά από την εμφάνισή της, οι κριτές δεν μπόρεσαν παρά να της πουν συγχαρητήρια, μιας και ένιωσαν όλοι μια ιδιαίτερη εσωτερικότητα στις κινήσεις και τις εκφράσεις της, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο για ένα κορίτσι της ηλικίας της.

Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου της είπε: "Φαντάζομαι εμπνεύστηκες την χορογραφία και όλο αυτό που μας παρουσίασες από πράγματα και ιστορίες που σου έχουν αφηγηθεί. Αυτό που είδα εγώ σήμερα ήταν κάτι που φάνηκε σαν να το είχες ζήσει στο εκατό τοις εκατό."

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμφάνισή της παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved